By 17 februari 2016 0 Comments Read More →

Girls fashion: LoFff zomercollectie

We dress girls fabulously! De slogan van het Nederlandse merk LoFff zegt al genoeg. Ze verkopen namelijk alleen maar kleding voor meisjes met een hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Jurkjes, shirtjes, rokjes, leggings, bolero’s en sjaaltjes. Jij en je kind kunnen combineren tot jullie erbij neervallen!

LoFff zomercollectie 2016

 

Dit jaar bestaat dit leuke merk 10 jaar. Dat zie je terug in de collectie van 2016. Een feestelijke & kleurige collectie. Of je nu naar een bruiloft, communie of gewoon een zomers feestje gaat, voor elke gelegenheid is er iets leuks!

BUDGETTIP: extra tof: Tofje biedt MoodKids lezers t/m 29 februari 2016 15% korting op aankopen van LoFff met de code Hippez. Zit er iets leuks voor jouw dochter bij? Sla dan nu je slag! Hieronder laten we  je nog meer leuke items van deze collectie zien. Of neem direct een kijkje in de webshop van Tofje.

tofje 3

tofje 2_nieuw

 

LoFff zomercollectie 2016

LoFff is online verkrijgbaar bij Tofje: voor hippe en bijzondere babykleding en kinderkleding

Tofje is aangesloten bij de MoodKids Webshopgids

[ssba]
Posted in: Fashion

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>