Knuss

bijzondere & unieke kindermeubels

Naar deze shop!

knuss kindermeubels

Hoe vaak zie je ze niet voorbij komen. Die superleuke kinderkamers vol met bijzondere kindermeubels. De bladen en Pinterest staan er vol mee, maar waar moet je beginnen ?

Het antwoord daarop is: bij Knuss.nl.

Bij Knuss restylen ze oude kasten, bedden, bureaus en ander klein meubilair en maken ze er persoonlijke en betaalbare meubeltjes van. Elk met het doel om een unieke kinderkamer neer te zetten. Geen enkel exemplaar is hetzelfde.

Daarnaast verkopen ze bij Knuss nieuwe meubeltjes en accessoires, zoals houten krukjes, bankjes en kapstokken, beddengoed, lampen, en hebben ze sinds oktober 2013 het eigen label KnuZi.

KnuZi biedt een originele en kleurrijke collectie meubels voor de kinderkamer. Samen met een meubelmaker ontwikkelen ze creatieve, vernieuwende en sfeervolle meubels waarbij spelen en functionaliteit hand in hand gaan. De paradepaardjes in die collectie zijn toch wel de prachtige kinderbedstee en het theaterbed.

Bij Knuss zorgen ze ervoor dat ze constant vernieuwen en aanvullen. Zo worden er speciaal voor Knuss tassen ontworpen door Dutch design by Karin. Tassen die je nergens anders zult vinden.

Ook voor speciale zoekopdrachten of stylingsadvies ben je hier aan het juiste adres.

Kortom het juiste adres om een droomkamer te realiseren.

Ga gauw eens neuzen op onze sprookjesachtige website!

[ssba]