Kikker prentenboek voor 2 euro

Vanaf 5 april is het prentenboek 'Kikker is kikker' te koop voor 2 euro bij bijna alle boekhandels in Nederlands tijdens 'Geef een prentenboek cadeau' 2019.

Vanaf morgen (5 april) ligt er het Kikker prentenboek ‘Kikker is kikker’ voor 2 euro te koop bij bijna alle boekhandels in Nederlands.  Dit in het kader van de landelijke leesbevorderingscampagne ‘Geef een prentenboek cadeau’ 2019.

Maar liefst 400.000 exemplaren worden er voor deze prijs verkocht in Nederland. Belangrijkste reden? Ervoor te zorgen dat alle kinderen opgroeien tussen de boeken. Boekhandels en diverse landelijke organisaties bundelen hun krachten om elk jaar een jeugd- en een prentenboekklassieker op een toegankelijke manier beschikbaar te maken. Hoe bereiken we alle kinderen? Door te geven! De jaarlijkse leesbevorderingscampagne lanceert daarom in februari een jeugdklassieker en in april een prentenboek. Als parel uit de jeugdliteratuur werd in februari gekozen voor ‘ Kruistocht in Spijkerbroek‘, die voor 2,50 euro verkrijgbaar is.

Vanaf 5 april is het prentenboek 'Kikker is kikker' te koop voor 2 euro bij bijna alle boekhandels in Nederlands tijdens 'Geef een prentenboek cadeau' 2019.

Geef een prentenboek cadeau

Voor 2 euro is Kikker is Kikker te koop in de boekhandel. Ook is het met deze prijs leuk om dit boek cadeau te geven aan een ander. Door de nadruk te leggen op ‘geven’, hoopt de stichting alle kinderen te bereiken. Ook de kinderen die, om wat voor reden ook, thuis geen boeken hebben.

Vanaf 5 april is het prentenboek 'Kikker is kikker' te koop voor 2 euro bij bijna alle boekhandels in Nederlands tijdens 'Geef een prentenboek cadeau' 2019.

Aan de slag met het Kikker prentenboek

Bij het prentenboek Kikker is Kikker zijn lessuggesties gemaakt rond het thema ‘Kikker viert feest’. Deze kun je vinden op de website www.geefeenprentenboekcadeau.nonder het kopje ‘onderwijs’. Ook erg leuk zijn de nieuwe Kikker-liedjes met video verschenen voor in de klas op www.kinderboeken.nl.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Opvoeden, Kinderboeken, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.