By 9 april 2015 Read More →

Hier kom jij niet mee weg, maar je kind wel..

Je herkent het vast wel. Zo’n vreemde, ongemakkelijke, hilarische of soms gênante situatie. Het zijn dingen die echt regelmatig voorkomen als je kinderen hebt. Gewoon zomaar tijdens het opvoeden, thuis, op straat of in de supermarkt. Gek genoeg komen ze er nog mee weg ook! Geen idee waar we het over hebben? We geven je een paar voorbeelden, vul jij aan?

Hier komt je kind mee weg

#1 Slapen in een gekke houding in een bed met 30 knuffels zonder daar een nekhernia aan over te houden.

#2 In je onderbroek naar beneden komen terwijl er bezoek is. ~ Ach probeer het eens zouden we bijna willen zeggen. Bijna dan hè!

#3 Er goed uitzien terwijl je een tutu draagt, ook als je een jongetje bent. ~ Dit moet jou ook nog wel lukken.

#4 Met twee verschillende sokken trots een fashion statement maken. ~ Deze moeder probeerde het al eens en liet zich een week lang kleden door haar kleuter.

#5 Hetzelfde eten als ontbijt, lunch en diner smaakvol opeten, drie weken achter elkaar zonder er genoeg van te krijgen. ~ Bleh, moet er niet aan denken!

#6 Meer eten op je gezicht hebben dan op je bord. ~ Je kind komt er mee weg, jij niet.

#7 Publiek eisen tijdens het poepen zonder je daarvoor te schamen. ~ Wij krijgen al publiek zonder dat we het opeisen, van die blerende peuters voor de toilet deur, herkenbaar?

#8 Een fietshelm dragen op de wc, in de speeltuin of aan de keukentafel. ~ Better safe than sorry!

#9 Vreemden op straat de waarheid vertellen over hoe ze er uitzien en toch nog een vriendelijke glimlach terugkrijgen. ~ We wish!

#10 Keihard een liedje zingen dat je ter plekke verzint in de supermarkt en dan nog applaus krijgen ook. ~ Dream on.

#11 In je neus peuteren en je buurman vragen waarom snot groen is en niet blauw. ~ Probeer maar liever niet.

#12 Er schattig uitzien met een melksnor. ~ Twijfelgevalletje.

#13 Op een willekeurige plek in slaap vallen ongeacht of je thuis bent. ~ Lijkt ons heerlijk, maar als nachtouder blijkt slapen in je eigen bed al een hele uitdaging, laat staan elders..

dingen waar je kind mee weg komt

#14 Binnen 3 minuten het complete geheugen van een telefoon vullen met selfies van je neus. ~ Waarom zou je dat willen?

#15 Een banaantje scoren in de supermarkt alleen maar omdat je er zo schattig uitziet. ~ Is ons nog nooit gelukt, jou wel?

Zie je wel? Het zijn veelal alledaagse dingen die jou en je kind vast ook overkomen zijn. Aanvullen met een grappige  situatie? Dat kan hier. We zijn benieuwd!

Meer lezen over opvoeden? Lees dan ook eens: 20 redenen waarom een peuter boos wordt.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Opvoeden

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>