By 5 februari 2015 Read More →

Alle ouders zijn hetzelfde

Wist je dat je als ouder helemaal niet uniek bent? Je lijkt namelijk verdacht veel op al die andere ouders om je heen. Geloof je ons niet?! Toch is het waar. Luister maar eens naar de uitspraken van ouders. We zeggen allemaal heel vaak hetzelfde tegen onze kinderen! Wedden dat jij jezelf herkent in onze uitspraken? Dit zeggen wij zelf veel te vaak tegen onze kids. Soms zelf meerdere keren op een dag..

Uitspraken van Ouders

 1. SSSSST stop eens met dat geschreeuw, ik ben niet doof!
 2. Schiet nou toch eens op! Zo komen we nog te laat op school/zwemles/..
 3. Voorziiiiiiiiiiichtig! Pas oooooop!
 4. We springen hier NIET op de bank/bed/..
 5. Stop nu eens met praten en eet door!
 6. Hoe vraag je dat?
 7. Ik kom er zo aan..
 8. Wacht!
 9. Nee is nee!
 10. Waarom maken jullie altijd ruzie!
 11. Deur dicht!
 12. Jas aan/sjaal om!
 13. Doe eens lief!
 14. Wat heb ik nou net gezegd?
 15. Vraag dat maar aan je vader/moeder?
 16. Weet jij niet wat opruimen betekent?
 17. Luister nou toch eens!
 18. Niet praten met je mond vol!
 19. ..

Ons lijstje is vast nog niet compleet. Laat je ons hier weten wat jij heel vaak zegt? Waarschijnlijk lijken we nog meer op elkaar dan we nu al denken. En vullen wij ons artikel aan.

Nieuwsgierig naar de dingen die je als moeder noooit zou doen? Tenminste dat dacht je voordat je kinderen kreeg.. Lees hier verder.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Opvoeden

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.