By 28 januari 2015 Read More →

Lunges voor lunch? dag 28 #hello15

Je workout ziet er vandaag zo uit:

1. warming up

2. 3x 10 lunges (zowel links als rechts)

4. cardioroutine, 3 sets van:

  • 25x jumping jacks
  • 25x hoge knieën
  • 25x scissors

Wanneer trainen?

Wanneer train jij? En wanneer train je het best? Sommige mensen zijn fysiek op hun best in de avond, anderen hebben dat juist ʻs ochtends. Zit er voor jou al een duidelijk patroon in? Merk je dat bepaalde dingen gewenning worden?

Ik ken maar weinig mensen die geen voorkeur hebben voor hun sportmoment. Persoonijk sport ik het liefst ’s avonds. Dat komt vooral omdat ik echt een avondmens ben, het heeft niet echt met het sporten an sich te maken bij mij.

Naast je voorkeur voor het moment, komt natuurlijk ook je planning kijken. Misschien zou jij graag ʻs ochtends sporten, maar komt dat in je planning niet uit (werk, kinderen naar school brengen…). Probeer de beste tijd uit te zoeken en zet je workout vast. Plan ʻm echt in, zodat het voor iedereen duidelijk is wanneer jij daar tijd voor nodig hebt.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: #hello15

Auteur:

Britt woont met Dennis en dochter Stevie (2011) in het Brabantse Bergeijk. Creatief bezig zijn zit er al van jongs af aan in (‘ik weet niet beter’) en op haar website deelt Britt dan ook DIY-projecten, recepten, schrijfsels en sneak peeks van opdrachten die haar, via die website, toekomen. Daarnaast geeft ze groepslessen aerobics, streetdance en yoga aan kinderen en volwassenen. Britt typeert zichzelf als ‘lichtgroen’; veel bewegen, gezond eten met zo af en toe een uitschieter en recycling/hergebruik waar kan.