By 3 januari 2015 Read More →

Yoga met je kind #hello15

Britt liet ons eerder al eens 6 yoga voor kinderen oefeningen zien (zo moet je ze niet noemen hoor) die je samen met je kind kunt doen. Dus toen we op de redactie aan het brainstormen waren over de invulling van #hello15 was het al snel duidelijk dat kinderyoga oefeningen terug zou moeten komen deze maand.

kinderyoga oefeningen

Yoga voor kinderen

Yoga is een prima manier om je hoofd lekker leg te maken. Ook voor kinderen. Fijne bijkomstigheid is dat jullie er beiden lekker lening van worden. Body & Mind in evenwicht, wat wil je nog meer.

Een van de eerste dingen waar we aan moesten denken bij kinderyoga was de mooie poster die de talentvolle illustrator Caroline Ellerbeck in 2011 voor het Flow vakantieboek maakte. Op deze yogaposter is op een leuk manier te zien dat kinderen en yoga samen kunnen gaan. Het Flow vakantieboek 2011 (en daarmee de poster) is niet meer te koop, maar als je op de site van Caroline de originele afbeeldingen (kinderyogaposter zonnegroet poster) uitprint en er zelf wat how-to stappen bij zet komen jullie vast een heel eind!

De oefeningen die worden uitgebeeld zijn zogezegd vrij eenvoudig uit te voeren (zeker als je het doet op de manier die Britt hier uitlegt).

5 kinderyoga oefeningen (zoals op de poster)

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: #hello15

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>