Check deze leuke waterflessen! Met kortingen!

Herken je de signalen van te weinig water drinken? Een waterfles of drinkfles maakt het, bij kinderen maar óók bij volwassenen, makkelijker om te drinken. Je hebt altijd water bij de hand en je kunt ook nog eens goed bijhouden hoeveel water je drinkt. En dat is met dit warme weer echt belangrijk.

Deze leuke waterflessen vonden we in onze webshopgids. Met twee leuke aanbiedingen!

Leuke waterflessen

1. Vapur® Quenchers

Deze SUPER Vapur® Quenchers zijn hier om je gelukkig te maken. Kies je favoriete Quencher – gebruik de stickers om hem ’tot leven’ te brengen en voeg water toe om hem wakker te schudden. Neem jouw 0.4 liter watergevulde vriend overal mee naartoe! Wanneer hij leeg, kan de fles makkelijk opgerold worden. Geschikt voor vaatwasser en vriezer!

KORTINGSCODE : Met code “moodkidsvapur’ ontvang je bij Voordehap.nl 15 procent korting (geldig in de maand juli 2015) op de Vapur® Quenchers

vapur knijpfles voor onderweg, leuke waterflessen

2. Waterfles Ellipse

Een hippe hervulbare waterfles van 500 ml. Gezond, milieubewust en voordelig. En uniek, want je maakt je eigen design. Handig voor op het werk, tijdens het sporten of tijdens vrijetijdsbesteding. De witte dop kan heel eenvoudig worden opengedraaid en is voorzien van een wit lusje, waarmee de waterfles gemakkelijk kan worden meegenomen. De Elipse waterfles bevat geen BPA of weekmaker, is vaatwasbestendig en 100 procent lekvrij.

KORTINGSCODE : Met code “GG-MMEL15’ ontvang je MyMepal.nl 20 procent korting (geldig in de maand juli 2015) op de Ellipse waterfles 

leuke waterflessen

 

3. Aqualicious

De Aqua-licious van De Leukste Lunch zijn duurzame waterflesjes gemaakt voor hergebruik. Opvouwbaar een eenmaal leeggedronken nemen ze geen ruimte in beslag in je tas. Je kunt ze ook invriezen. Handig als extra koelelement in je strandtas. En daarna een lekker koud drankje. De flesjes zijn gemaakt van BPA-vrij plastic dus vrij van schadelijke stoffen. Ze kunnen met warm water afgewassen worden of gewoon in de vaatwasser (top-rack).

AANBIEDING : de Aqualicious Flamenco is in de maand juli voor 4,95 euro bij De Leukste Lunch verkrijgbaar

Aqualicious

4. Citrus Zinger mini

De nieuwe Citrus Mini is een fles met een pop-up rietje waardoor het de perfecte metgezel is voor de reiziger. Hij is namelijk bijna de helft van de grootte van de originele Citrus Zinger. De Citrus Zinger Mini waterfles werkt door het aromatiseren van water met smaken. Gewoon water wordt omgetoverd tot heerlijke citrusdrankjes. Mix, match en creëer; de smaken en ingrediënten kun je eindeloos combineren, zoals citroen en munt.

De Citrus Zinger mini is in de kleuren groen en roze verkrijgbaar bij Wereldmama

 

Deze producten zijn door ons geselecteerd uit webshops die aangesloten zijn bij de Moodkids webshopgids.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Lifestyle

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.