By 13 mei 2015 Read More →

De 5 leukste Belgische Mombloggers

Onze gastredacteur Lobke blogt zelf op haar razend populaire mamablog Leuke Wereld, maar België is nog veel meer hippe en leuke mamablogs rijk. Zij somt ze graag voor jullie op!

De 5 leukste Belgische Mombloggers

belgische momblogger mamavanvijf

1. Mama van Vijf
Anne, mama van vijf kids tussen de 3 en 8 jaar oud die elke dag een poging waagt om alle ballen in de lucht te houden. Naast haar mama-, echtgenote-, vriendin-, collega-, huishoudster-, dochter-, en zussenrol is ze vooral zichzelf. Met een stevige dosis zelfrelativering en humor geeft ze jullie een kleine inkijk in dat kleurrijke drukke leventje dat ik voor geen geld van de wereld meer zou kunnen missen. Enjoy !

belgische momblogger emma en mona

2. Emma & Mona 
Mama Griet houdt van… haar tweelingmeisjes Emma en Mona, haar familie, schoonheid, rust, lekker eten, genieten, goed gezelschap, liefde, lezen, naaien sinds november 2009, babbelen, alles zelf ontdekken, juf zijn en ze zou heel graag kinderkleding ontwerpen! Op haar blog is het altijd feest en dat zie je aan de kleurrijke, vrolijke foto’s. Ik ben één van haar grootste fans!
belgische momblogger verne en jasper

3. Verne & Jasper
Soetmin, no-nonsens mama van Verne en Jasper blogt sinds de geboorte van haar eerste zoontje over haar twee kinderen. Overtuigend en met passie. Bloggen is voor haar de tijd stilzetten, of dat toch proberen. De details, de humor in elke dag, de anekdotes, de gevechten. De kleine kantjes die met de jaren vergeten raken, die wil ik bewaren. Koesteren en herlezen. Haar blog is niet alleen intiem en herkenbaar, maar vooral ook heel erg grappig! Ik heb elke blogpost minstens één keer gelezen, sommigen zelfs meer!

belgische momblogger elle milla

4. Ellemilla 
Sarah Van den Bosch, trotse mama van Cis en in blijde verwachting van een tweede kindje, blogt op Elle Milla. Haar blog is uitgegroeid tot een lifestyle mamablog waar je heel veel fashion en interieurtips terugvindt! Ellemilla is haar kindje, haar werk maar ook haar plekje waar ze tot rust komt als haar kindje in bed ligt! Persoonlijk en creatief, de moeite waard om er eens een kijkje op te nemen!
belgische momblogger mwordmag
5. Mwordmag
Een tijdje geleden startten de drie hipste mama’s van België samen een mamablog op: Mwordmag! Een blog voor mama’s and mini’s over fashion, interieur en stijl. Isabel, Kathleen en Liesbeth, moeiteloos fladderen ze van de ene rol in de andere. Van mama tot werkende moeder tot blogger extraordinaire! Hun kindjes zien er altijd super gestyled uit, maar ook hun huis en zij zelf zijn de trends altijd voor! De foto’s zijn prachtig om naar te kijken! Ik ben fan!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Lifestyle

Auteur:

Lobke Gielkens woont samen met haar Lief Patrick en 2 prachtige kindjes Kobe (2010) en Frauke (2012) in het Belgische Puurs. Ze werkt als freelance journaliste voor het magazine van Femma en Steps Magazine. Haar ervaringen als creatieve, werkende mama schreef ze in 2013 neer in Het Leuke Mamaboek. In juni 2014 verscheen haar tweede boek Het Leuke Vakantieboek. En ook buiten de uren kan ze het schrijven niet laten. Op haar blog Leuke Wereld blogt ze over alle leuke dingen die ze maakt, beleeft en spot binnen en buiten haar gezin. Op Instagram deelt ze haar familieleven, haar DIY-projectjes, haar gemakkelijke receptjes en haar liefde voor vintage en retro. Op Pinterest pint ze alles wat haar inspireert voor het maken van leuke dingen.