By 26 november 2016 Read More →

Ben jij kerstliefhebber? Check dan deze gratis overnachting!

Jaarlijks bezoeken mijn moeder, Job en ik de kerstafdeling van Intratuin. Genieten van de sfeer én inspiratie opdoen. Job kan zich nauwelijks losmaken van alle treintjes in de winterlandschappen. 

Inmiddels is het traditie dat Job van oma iets mag uitzoeken voor alle kleinkinderen. En met een beetje pech voor mijn zusje kiest hij ook dit jaar weer het meest kitscherige wat hij kan vinden. Wat ik dan natuurlijk weer erg grappig vind. 😉

overnachten-in-de-intratuin-2

Bomenbossen, mooi gedekte dinertafels, kerstdorpen en een romantische sneeuwomgeving. Je vindt het er allemaal. Intratuin is vanaf september al druk in de weer om een kerstwereld te creëren om bij weg te dromen. Dit keer zelfs letterlijk, want met een beetje geluk kun jij in december zelfs op de kerstafdeling van Intratuin overnachten.

> lees ook: Kerst op de kinderkamer met 6 leuke zelfmakers

Op de kerstafdeling van Intratuin overnachten

Op 10, 17 en 23 december mogen drie kerstfanaten samen met een vriend(in), partner of het hele gezin, een nacht doorbrengen in de magische kerstwereld van Intratuin. Het begint met hte inchecken om 17 uur. Gevolgd door een kerstdiner aan een prachtig gedekte tafel. Er liggen pakjes onder een indrukwekkend versierde boom. Je kunt wegzwijmelen bij een kerstfilm in een knus hoekje, compleet met lekkere kussens en warme chocolademelk. Daarna overnacht je in een lekker bed in één van de drie geselecteerde vestigingen om vervolgens ’s ochtends te genieten van een heerlijk kerstontbijt. Om 12.00 uur check je weer uit. 

Als in een echt hotel is er uiteraard wifi, verwarming en bewaking. Kinderen zijn van harte welkom, mits begeleid door een volwassene. 

Heb je de geweldige winactie van Intratuin al gezien? Als echte kerstliefhebber bent, ga je op de kerstafdeling van Intratuin overnachten geweldig vinden.

Enthousiast?

Lijkt jou zo’n unieke overnachting wel wat? Doe dan mee! Hier vind je meer informatie over de winactie.

Ken je een andere kerstfanaat die dit ook wel ziet zitten? Tag hem/haar in dit Facebookbericht of stuur dit artikel door.

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Kerst, Lifestyle, Er op uit

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.