By 18 december 2015 Read More →

Kerst op de kinderkamer met 6 leuke zelfmakers

We tellen af, wat gaat het jaar toch snel! Is jullie huis al kerstproof? Ik moet eerlijk zeggen, dat de kerstboom bij ons thuis zo ongeveer de 24ste pas echt af is. We knutselen vaak door, totdat het kerst is.

Dat heeft te maken met steeds weer nieuwe ideeën en een onderschatting van mijn tijd. De kinderkamers krijgen hier ook hun eigen boom. Gek zijn de jongens op de kinderkerstballen: krokodillen, huisjes, sneeuwpoppen, kitscher kan bijna niet. Ik verzamelde een aantal DIY ideeën voor jullie, om de kinderkamers wat kerstsfeer te geven.

Kerst op de kinderkamer met 6 leuke zelfmakers

Kerst op de kinderkamer met 6 leuke zelfmakers

Op de grote afbeelding zie je DIY hertjes die gemaakt zijn uit cardboard, snijd oude dozen kapot en snij met een goed mesje van de hobbywinkel, de herten uit.

1) Het DIY hertengewei is gemaakt van takken. Kijk rond op straat, in het bos en opeens zie je overal geweien liggen 🙂 zaag de uiteindes schuin af en boor ze vast op een plaatje;

2) De DIY slinger is even een werkje, je kunt ook de zwarte velletjes dubbelvouwen en dan langs de contouren van je getekende kerstboom knippen. Zo kun je er meerdere tegelijk knippen;

3) Lichtjes op de kinderkamer zijn altijd gewenst. Van oude latten maak je een DIY ster, tegenwoordig zijn er genoeg snoeren die op batterij werken. Even er omheen wikkelen en daar is je kerstster.

4) Een DIY kerstboom gezaagd uit underlayment! Zaag er 2 uit een plaat en zaag de een van boven in en de ander van onderen. Schuiven maar en daar staat je boom!

5) Rudolph the rednosed reindeer , zo maak je een kerstposter. Teken op een groot vel papier een Rudolph en plak een pompom op zijn neus!

Hele fijne feestdagen gewenst!

Groetjes Myrthe van www.studiosoet.nl

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Myrthe, werkt als stylist onder de naam Studio Soet en is tevens eigenaar van de webshop Soetwaren. Zij woont in de Zaanstreek met jeugdliefde Bert en dochter Raven (2003), zoon Zep (2005) en zoon Jip (2010). Doet graag 1000 dingen tegelijk en houd van imperfectie! Maakt dolgraag fotoproducties voor webshops, merken of voor Moodkids. Houdt van kindermode en 'living with kids', kan niet zonder mooie beelden! Tijdschriftenmaniak, vrolijk, ontembare wilskracht en passie, soms wat manisch, maar ooooh wat houdt ze stiekem van 'druk zijn' ! D-I-Y staat nog net niet op de voorgevel van het huis, want er wordt daar flink wat geklust ! Nu dan ook voor Moodkids, ze voelt zich bevoorrecht met haar vak. Je kunt haar werk zien op Studio Soet/ Soetwaren.