By 10 november 2018 Read More →

Dit was afgelopen week hot op Pinterest

Zaterdag, dus tijd voor de populairste repins van ons Pinterest account. Dat kunnen overigens ook pins van andere blogs zijn. Ter inspiratie en vermaak! 

Volg je ons Pinterest account al? Hier vind je heel veel leuke ideeën die wij voor je verzamelen.

Bekijk hier de andere populaire repins

Populaire repins van week 45– 2018

Dit zijn (in willekeurige volgorde) de pins die vorige week het meeste gerepind zijn van het MoodKids Pinterest-account. Klik je op de titel of op de pin, dan kom je direct op de website van de oorspronkelijke maker. En kun je hem op je eigen Pinterest pagina pinnen.

# Robotica is hot voor kinderen – robots bouwen van MoodKids

Robotica is hot voor kinderen.: voor jongens én meisjes. Wij hebben de Robomaker uit de Coding Lab collectie van Clementoni getest. Lees wat mijn zoon van 10 jaar er van vond. #speelgoed #robotica

# fijne motoriek oefenen voor kerst met deze handige printables van YouCleverMonkey.com

 

# Dutch Bento Sinterklaastrommel van Roppongi voor MoodKids

In de aanloop naar 5 december is het leuk om je kind te verrassen met een Sinterklaas broodtrommel. Deze bento van Roppongi maak je supersnel! Echte lunchtrommel inspiratie. #dutchbento

# In een uurtje een stoere tas maken van Hydi voor MoodKids

Maak deze stoere tas van canvas. Leuk voor jongens en voor meisjes. En voor jou, want in een uurtje zet je 'm in elkaar. Kijk voor het patroon en de stap-voor-stap-uitleg op de website.

# Ideeën voor speurtochten van Kiind

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Geen categorie, Digi, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.