Lieve marshmallows met chocolade en sprinkles

Valentijnsdag is de dag waarop je je liefde of degene die je lief hebt in het zonnetje zet. Met iets liefs en kleins. Iets wat je  zelf hebt gemaakt. Alle Valentijnsideeën op MoodKids al gespot? Of iets lekker zoets voor de echte zoetekauw. 

Deze super makkelijke marshmallows met chocolade zien er schattig uit en zijn eenvoudig te maken. Leuk voor Valentijn! En ook heel leuk als traktatie.

Hier vind je nog veel meer leuke, lekkere en gezonde traktaties

Valentijnsdag is de dag waarop je je liefde of degene die je lief hebt in het zonnetje zet. Met iets liefs en kleins. Iets wat je  zelf hebt gemaakt. Of maak iets lekker zoets voor de echte zoetekauw. Deze super makkelijke marshmallows met chocolade zien er schattig uit en zijn eenvoudig te maken.

Valentijns marshmallows met chocolade

Ingrediënten:

  • marshmallows
  • reep chocolade naar keuze
  • sprinkles
  • leuke prikkertjes

Kijk hier voor meer Valentijnsdag inspiratie

Zo maak je ze:

Breek de chocolade in stukjes. Smelt de chocolade au bain marie in een kommetje (boven een pan met heet water) of in de magnetron tot deze vloeibaar is. Strooi in een bakje een laagje sprinkles. Doop de marshmallow in de chocolade en doop hem daarna in de sprinkles. Zet een leuk prikkertje op de marshmallows met chocolade en sprinkles. Klaar ben je!

Kleine moeite, lief gebaar!

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Brenda van Bindsbergen is moeder van Thomas (2006) en Sophie (2008). Dol op tijdschriften, tijgerprint en thee. Brenda schrijft over haar (soms chaotische, maar nooit saaie) leven als gescheiden moeder.