Handige en leuke lunchtrommels voor je kind

Regelmatig posten we foto’s met de YumBox en de Lunchtbots. Super handige trommels die wij thuis hebben, maar er zijn zoveel meer leuke lunchtrommels te verkrijgen. In onze webshopgids vind je onder Dutch Bento hele leuke webshops die ontzettend veel leuke en handige spullen verkopen.

Een leuke lunchtrommel is soms al genoeg om je kind met plezier te laten overblijven. Het was alweer een tijdje geleden dat we een overzicht hebben gemaakt. Dus hierbij weer een aantal leuke lunchtrommels voor kids. Met deze lunchtrommels wordt de schoollunch iedere dag een feestje!

> Inspiratie om lunchtrommels te vullen vind je hier. En volg ons ook op onze Dutch Bento Facebookpagina

Leuke lunchtrommels voor je kind

Er zijn zoveel leuke lunchtrommels te koop waarmee je van overblijven voor je kind echt een feestje maakt! De leukste lunchboxes staan nu op een rij. Bekijk ze hier plus verkoopadressen.

Van links naar rechts, van boven naar onder.

  1. Deze lunchtrommel van Blafre van webshop Hello Lunch heeft een prachtig reliëf van bloemen op de deksel. De lunchbox is ingedeeld in 3 vakken. De lunchbox kan in de vaatwasser en is BPA vrij. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  2. Lekdichte EcoLunchbox broodtrommel van foodgrade roestvrijstaal van webshop Green Jump. Het deksel is van veilig siliconen en bevat geen plastic of andere schadelijke stoffen. Door broodtrommels te gebruiken die geen plastic bevatten, vermijd je aanraking met schadelijke stoffen als BPA en help je tegelijkertijd de oceanen te beschermen tegen plastic afval. Het motto van EcoLunchbox luidt dan ook: groene lunches = blauwe wateren.
  3. Schattige bento box Rosie. Met deze leuke bentobox van webshop De Leukste Lunch maak je de blits op school. De bento lunchbox bestaat uit 3 gestapelde opbergdoosjes met een elastiek. Ideaal voor het mee nemen van een gevarieerde lunch. De trommel is er ook in een jongensvariant.
  4. De Totoro lunchtrommel van webshop Roppongi blijft één van mijn persoonlijke favorieten. Deze bentobox heeft een paar totoro en een susuwatari op het deksel. Binnen in de lunchbox zit ook nog een uitneembare afscheiding. Er kan 650ml in, dat is groot genoeg voor een gezonde lunch!
  5. Pimp your own lunchbox doe je bij webshop MyMepal. De kleur van de bovenkant, onderkant, sluiting kies je zelf en daarna zoek je één van de toffe ontwerpen uit die verschillende ontwerpers hebben gemaakt. Of upload een tekening van je kind. Ook de naam van je kind in verschillende lettertypes en kleuren is mogelijk!
  6.  Ben jij toch meestal van een boterhamzakje? Dan is dit herbruikbare, veilige, duurzame en hygiënische boterhamzakje zonder plastic van webshop Green Jump misschien wat voor jou. Gemaakt van veilig siliconen, zonder weekmakers en BPA- vrij. Mag in de vaatwasser, magnetron en vriezer
  7. Eat your veggies every day! Dat vergeet je met deze vrolijke lunchtrommel met allerlei soorten groente van webshop Hello Lunch niet meer. De lunchbox is ingedeeld in 3 vakken, waardoor het heel makkelijk is om dingen gescheiden te houden.
  8. Deze LEGO lunchtrommel van webshop Voor de hap blijft leuk en niet alleen voor de die-hard Lego fans! Overigens niet alleen handig en cool als lunchtrommel, maar ook voor het meenemen van lego op reis.
  9. Ook deze vrolijke lunchskin van webshop Wereldmama zijn een handige vervanger voor boterhamzakjes.  De vrolijke, handige en wasbare snack- en boterhamzakjes komen uit Amerika en zijn ontwikkeld door 3GreenMoms. Zij zochten een oplossing voor het dagelijks weggooien van miljoenen boterhamzakjes in Amerika.

 

Bovenstaande webshops zijn aangesloten bij de MoodKids webshopgids.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.