By 28 september 2015 Read More →

Banana fun: banaan pimpen

Banaan gaat bij ons regelmatig mee naar school. Als 10-uurtje, maar ook in de lunchtrommel. We hebben dan ook al heel wat artikelen geschreven waar de banaan een rol in speelt.

Vind je een hele banaan teveel in de lunchtrommel? Een halve kan natuurlijk ook!

Bekijk hier al onze artikelen met ‘banaan’

banaan pimpen

(van links naar rechts, van boven naar beneden)

  1. Maak er een poppetje van. Klem oogjes (Action) op de steel, teken een mond en klaar!
  2. Pimp je banaan met plaktattoos. Mijn kind is dol op plaktattoos. Plak de tattoo op een banaan. Wrijf voorzichtig met een vochtig doekje en trek het plastic er voorzichtig af.
  3. Maak een dolfijn. Snijd de steel van de banaan voorzichtig doormidden, stop er een cherrytomaat of druif tussen. Teken 2 ogen op de banaan met zwarte stift
  4. Maak een eend: met een oranje en zwart stift tover je een banaan zo om tot een eend.

MoodKids, banaan-5, klein

5. Geef een banaan mee met een geheime boodschap: schrijf ’s ochtends voorzichtig met een cocktailprikker een boodschap in de schil.  Als je kind op school de banaan tevoorschijn tovert, is de geheime boodschap verschenen. Liever de boodschap direct zichtbaar? Prik dan met de cocktailprikker iets door de schil heen. Dan wordt je boodschap sneller zichtbaar.

Ken je onze lunchtrommelbriefjes al? Die kun je gratis downloaden en als lief berichtje meegeven in de lunchtrommel.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Dutch Bento

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.