By 12 september 2015 0 Comments Read More →

Stop eens een briefje in je lunchtrommel

Als je kind het spannend vindt om over te blijven, is het een leuk idee om een extra boodschap in zijn trommel te stoppen. Een vrolijke prikker of iets wat je kind echt heel lekker vindt. Maar ook een handgeschreven briefje is een super idee.

Pak gewoon een stukje mooi papier en schrijf of teken er iets liefs op. Moedig je kind aan. Geef hem een knuffel, zoen of schouderklopje. Iedereen vindt het fijn om een beetje extra aandacht te krijgen. En het geven is trouwens ook heel leuk. Wie weet zit er straks opeens een briefje van jouw ‘schatjepatatje’ terug in die leeggegeten trommel. Daar doen we het natuurlijk niet voor, maar zou wel leuk zijn, toch?

broodtrommelbriefjes

>> Deel ook je briefjes op onze DutchBento Facebookpagina!

Mocht je onze briefjes willen gebruiken, dat kan! We maakten er een download van (die je kunt printen en daarna lamineren zoals wij deden). Er staan in totaal 6 lieve briefjes op.

Download hier de broodtrommelbriefjes voor je DutchBento

moodkids dutchbento briefjes

[ssba]
Posted in: Food, Dutch Bento, Downloads, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.