By 10 juli 2015 Read More →

Een selectie van jullie Dutch Bento-inzendingen

Vorige week donderdag lanceerden we onze Dutch Bento-facebookpagina. In een week tijd hebben we al meer dan 2.000 likes te pakken. Maike en ik zijn zo blij! Het is zo gaaf om onze passie met jullie te delen.

We riepen op om jullie Dutch Bento’s naar ons te mailen. En dat deden jullie massaal. Ter inspiratie delen we er een aantal graag met jullie. Blijf je creaties inzenden. We maken regelmatig een overzichtje. En nogmaals, het gaat er niet om wie de mooiste maakt. Laten we elkaar inspireren tot gezonde, gevarieerde en leuke lunchtrommels!

Like je Dutch Bento ook op Facebook?

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Dutch Bento

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>