By 10 februari 2014 Read More →

Broodtrommel zelf maken

Een tijdje terug zetten wij al de leukste lunchtrommels voor kinderen op een rijtje. Maar zelf nou eens eerlijk… de leukste broodtrommel maak je toch zeker zelf?!

Die uitdaging durfde Eefje wel aan. Zij maakte met MyMepal zelf een leuke broodtrommel en schoolbeker voor het overblijven van haar schoolgaande dochter.

broodtrommel zelf maken

Eefje maakte twee ontwerpen.

Een voor de waterfles. Leuk detail : Het beertje gaat steeds blijer kijken naar mate je kind meer water drinkt (slim! want dat stimuleert waterdrinken).

En een ontwerp voor de broodtrommel.

Dochter Lilly blijft nu samen met haar berentrommel met plezier over. En mama Eefje hoeft er niet eens een bento beertje in te stoppen, want die staat er nu al op 😉

Eet smakelijk!

lunchbox ontwerpen

Broodtrommel zelf maken

Bij MyMepal maak je heel eenvoudig zelf de standaard Rosti Mepal lunchbox, drinkfles of schoolbeker een stuk mooier. Stel zelf je lunchtrommel samen qua kleur en ontwerp. Je kiest de kleur(en) die je mooi vindt, plaatst er een leuke foto van je kind, een grappig tekst of je kinds naam op.  Klaar! Het resultaat van je gepersonaliseerde Mepal zie je direct online. Bestellen en smullen maar. Makkelijker kan bijna niet!

Info : Mymepal – Zelf een persoonlijke broodtrommel of beker ontwerpen

Deze webshop is aangesloten bij de MoodKids webshopgids.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Dutch Bento

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.