By 6 februari 2016 0 Comments Read More →

Lunchtrommel vol liefde

Heb je ’s morgens weinig tijd. Maar wil je jouw kind heel graag verwennen met een lunchtrommel vol liefde op 14 februari? Geen nood, deze Valentijn bento is snel en makkelijk te maken! 

lunch valentijnsdag, lunchtrommel vol liefde

 

Lunchtrommel vol liefde

Wat zit erin? Als eerste pindakaas (maar dat kan natuurlijk van alles zijn!) sandwiches in de vorm van hartjes. Die kun je zelf uit een dubbele boterham snijden. Of je gebruikt deze sandwichmaker. Gooi de korstjes niet weg, daar hebben we deze tip voor. Vervolgens wat kerstomaatjes en tot slot, heel makkelijk, een hardgekookt eitje, gepeld en in tweeën gesneden. Stop tussen de gerechtjes een blaadje krulsla, dat ziet er net even beter uit.

In de tweede laag zitten een bakje blauwe bessen, worstjes in de vorm van hartjes en een bakje edamame boontjes. De worstjes maak je door ze diagonaal doormidden te snijden en beide helften in de vorm van een hartje vast te zetten met een cocktailprikker.
arnest-brood-uitsteker-voor-hartjes
De sandwichmaker is verkrijgbaar via Roppongi aangesloten bij de MoodKids Webshopgids.

 

[ssba]

Auteur:

Jet en Ingrid zijn al sinds 2008 eigenaars van Roppongi, een winkel gespecialiseerd in Japan. Origami vouwen, amigurumi haken, bento vullen, Japan is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor deze twee ondernemers.