By 9 januari 2016 0 Comments Read More →

Lunchtrommel met vakjes #DutchBento

Veel kinderen eten tussen de middag op school. Onze kinderen ook. We geven ze graag een gevarieerde lunch mee. Eentje die er, ook tegen de tijd dat ze het op eten, lekker uit ziet en goed smaakt.

We maken zelf daarom graag gebruik van een lunchtrommel met vakjes. Zo doorstaat de lunchtrommel met gemak de reis van thuis naar school. Bekijk de slingertest maar eens als je ons niet gelooft. Het werkt echt! 🙂

lunchtrommel met vakjes

Lunchtrommel met vakjes
Waarschijnlijk weet je al dat we fan zijn van de zogenaamde Yumboxen. Als je de facebook pagina Dutch Bento volgt heb je die al geregeld voorbij zien komen.

De laatste tijd is het je misschien opgevallen dat we ook de RVS lunchtrommels met vakjes van Green Jump gebruikt. We hebben de lunchtrommels met vakjes van LunchBots getest en zijn daar erg enthousiast over. De trommels sluiten goed. De vakjes zitten vast in de trommel, het kan dus niet gaan schuiven (wat erg fijn is bij een heel actief kind!) en de trommels Trio 3 en Quad 4 met respectievelijk 3 en 4 vakjes, zijn precies groot genoeg voor een normale kinderlunch. Daarnaast blijkt RVS nog meer voordelen te hebben.

Voordeel RVS lunchtrommel
Het grote voordeel van RVS is dat het 100% gifvrij (BPA-vrij) is, lang mee gaat en daarmee super milieuvriendelijk is. Green Jump noemt de RVS trommels zelf hét alternatief voor de plastic broodtrommel. De broodtrommel van RVS houdt namelijk geen smaakjes of geurtjes vast en is eenvoudig schoon te maken, wat wel zo fijn is als je geregeld een gevarieerde lunchtrommel maakt voor je kind.

TIP: Green Jump verkoopt ook fijne RVS snackdoosjes die je prima kunt gebruiken voor het gezonde 10-uurtje!

Green Jump is aangesloten bij de MoodKids Webshopgids

[ssba]
Posted in: Food, Dutch Bento

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>