Win een illustratie van jouw moment met je kind

Vorige week schreef ik al over de momentjes die ik samen met mijn kind heb. Het zijn de momenten die ik koester en ook regelmatig vastleg met de camera. Sinds Job een hut in de tuin heeft, wordt daar veel in gespeeld met vriendjes of vriendinnetjes. En het liefst ook geluncht of zoals de kinderen het meestal noemen: gepicknickt.

Het optakelen van eten en drinken is toch wel het allerleukste. Dan wordt er een pak drinken uit de koelkast gepakt plus een aantal bekers. En hopla daar gaan ze weer! Toen Bobbi Roos en Marli Anne bij ons speelden, gebeurde uiteraard hetzelfde.

Van dat moment heb ik een foto gemaakt en  maakte daar een persoonlijk getekend drinkyoghurt moment van (zie hieronder).  Hartstikke leuk! En nu komt het leukste. Ook jij kunt zo’n persoonlijk getekend moment winnen!  Plus jouw illustratie geprint op een linnen tas gevuld met .

drinkyoghurt

Win een illustratie van jouw moment met je kind +  een drinkyoghurtpakket 

 

We hebben inmiddels een winnaar gekozen. Wij hebben je gegevens aan Yoki doorgegeven. Zij laten een tekening maken. Eind oktober publiceren wij het winnende moment plus een aantal eervolle vermeldingen.

[ssba]
Posted in: Food, Verlopen acties

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.