By 7 juli 2015 Read More →

Heerlijke hummusvariaties om van te smullen

Nu je je lekkere basisrecept hummus hebt gevonden, is het tijd om eens lekker te gaan variëren. Dat is niets meer of minder dan wat extra ingrediënten aan je basisrecept toevoegen en dan proeven maar!

Ik heb een aantal hummusvariaties – hummus fruit, hummus groente en hummus kruiden – voor je uitgeprobeerd. Deze vond ik zelf erg lekker.

Heerlijke hummusvariaties om van te smullen

hummus variaties

Hummus met kruiden

Maal of hak je kruiden fijn en zet weg. Maak deze hummus op dezelfde manier klaar als het basisrecept hummus. Meng aan het einde je kruiden er doorheen.

hummus kruiden peterselie

Hummus met fruit

Maal of hak je mango fijn en zet weg. Maak deze hummus op dezelfde manier klaar als het basisrecept hummus. Meng aan het einde je stukjes mango er doorheen of pureer alles glad.

humus fruit mango

Hummus met groente

Maal of hak je geroosterde paprika fijn en zet weg. Maak deze hummus op dezelfde manier klaar als het basisrecept hummus. Meng er aan het einde je stukjes geroosterde paprika er doorheen of pureer alles glad.

hummus groente geroosterde paprika

Basisrecept Hummus

hummus naturel

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Algemeen, Food

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.