By 26 januari 2015 Read More →

De leukste water drinkflessen

Britt vertelde het ons gisteren al. Water drinken is belangrijk (lees hier hoe je herkent dat je te weinig gedronken hebt). Om het vocht wat je verloren hebt na je #hello15 workout weer aan te vullen. En om je afvalstoffen af te drijven. Om water drinken makkelijker te maken, is een leuke drinkfles een goed idee. Ook kun je met deze flesjes water snel een gezond smaakje geven. We hebben de drie leukste water drinkflessen uit onze shopgids voor je op een rij gezet.

Water drinkfles

Dopper

dopper flesje en beker ineen

 

 

 

 

 

 

Ken je de Dopper al? Een Nederlands ontwerp ter promotie van kraanwater en het terugdringen van de berg plastic afval, want wegwerpflesjes heb je niet meer nodig. De Dopper is mooi én handig; flesje & beker ineen en kan in de vaatwasse. Het flesje wordt klimaatneutraal geproduceerd, is vrij van BPA en draagt bij aan drinkwaterprojecten in Nepal.

Te koop bij: voordehap.nl

Zing anything Citrus zinger

zing citrus

Water met een natuurlijk smaakje maak je makkelijk met de Citrus zinger. Gewoon water & mineraalwater wordt omgetoverd tot heerlijke citrusdrankjes. Mix, match en creëer: de smaken en ingrediënten kun je eindeloos combineren, zoals citroen en munt. Het enige dat je hoeft te doen, is verse ingrediënten toevoegen, draaien en shaken!  Ook de Zing anything is voedselveilig 18/8 roestvrij staal (geen metallic nasmaak)  &  BPA / Halogeen / EA en Phthalates vrij

En extra leuk: voordehap.nl geeft speciaal aan MoodKids lezers 15% op alle drinkflessen. Gebruik daarvoor de code: moodkids. Geldig van 26-01 tot 09-02 2015.

Te koop bij: voordehap.nl

 

 Zing anything Aqua zinger 

aqua zinger zinger anything

De Aqua zinger is een vacuüm geïsoleerde, dubbelwandige roestvrij stalen waterfles, die je drankjes koud of warm houdt. Van komkommer tot citroen en limoen, bramen, kiwi, aardbei, framboos, perzik, gember, of zelfs munt en basilicum. Je kunt eindeloos combineren. Je stopt je ingrediënten onderin het bakje, draait de fles erop waardoor de ingrediënten gemaald worden. Je vult de waterfles met water, schudden en klaar. Webshop Wereldmama heeft twee varianten: de Aqua zinger double loop en de Aqua zinger met sport cap.

Te koop bij: Wereldmama

 

Deze producten zijn door ons geselecteerd uit webshops die aangesloten zijn bij de Moodkids webshopgids

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Water drinken, Food

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>