By 25 januari 2015 Read More →

Water drinken dag 25 #hello15

Na je workout moet je voldoende water drinken. Als je zweet moet je het vocht ook weer aanvullen. Bovendien drijf je afvalstoffen af en door veel water te drinken help je dat proces.

Voldoende water drinken is sowieso belangrijk. En nu je (extra) sport is het raadzaam om hier extra op te letten. Leer jezelf bijvoorbeeld aan dat je na je workout standaard een glas water drinkt. Koop eventueel een mooie, fijne bidon of waterflesje. Gek, maar dat helpt echt!

Tip water drinken

Zet een twee literfles water in de koelkast of op het aanrecht. Elke dag moet die fles leeg. Je kunt de fles uiteraard steeds vullen met kraanwater. Drink je ook veel thee, ga dan voor een anderhalve literfles.

Vandaag geen workout: rustdag. Geniet ervan met een glas water! 😉

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: #hello15, Water drinken

Auteur:

Britt woont met Dennis en dochter Stevie (2011) in het Brabantse Bergeijk. Creatief bezig zijn zit er al van jongs af aan in (‘ik weet niet beter’) en op haar website deelt Britt dan ook DIY-projecten, recepten, schrijfsels en sneak peeks van opdrachten die haar, via die website, toekomen. Daarnaast geeft ze groepslessen aerobics, streetdance en yoga aan kinderen en volwassenen. Britt typeert zichzelf als ‘lichtgroen’; veel bewegen, gezond eten met zo af en toe een uitschieter en recycling/hergebruik waar kan.