Snoep Traktatie

Het liefste maak ik een gezonde traktatie voor mijn kinderen.

De oudste mocht al eens op gezonde bloemen trakteren en ook deze indianen traktatie was een succes en kon in mijn ogen prima doorgaan als ‘gezond’.

Voor mijn jongste dochter is het vinden van een leuke traktatie wat lastiger. Zij is een -wat ik noem – kieskeurige eter – je zou overigens ook best kunnen zeggen dat ze niets lust. Bovendien zitten er op haar peuterspeelzaal heel wat kindjes met een bepaalde allergie of geloofsovertuiging – waar ik toch rekening mee wil houden – waardoor trakteren eerder een uitdaging dan een feestje is.

Gezond trakteren is goed en kan leuk zijn. Maar als diezelfde gezonde traktatie niet wordt gegeten of nog erger door je eigen feestvarkentje niet gepruimd wordt, sla je de plank natuurlijk flink mis. Trakteren is een uitzondering op de regel, vind ik, trakteren moet dus vooral een feestje zijn.

snoep traktatie

Snoep Traktatie – Goody Good Stuff

Ik strijk over mijn hart en kies eens een keer niet voor een komkommer traktatie maar voor deze ene keer voor een snoep traktatie. Peuter blij! Mama ook een beetje, want ik kies voor de meest bewuste snoepjes dat ik kan vinden: .

Deze snoepjes zijn gemaakt met natuurlijke kleur- en smaakstoffen en vrij van veelvoorkomende allergenen zoals gluten en lactose. Bovendien is Goody Good Stuff vegetarisch, halal en koosjer gecertificeerd, dus kunnen alle andere peuters uit het klasje het ook eten. Tuurlijk Goody Good Stuff blijft snoep, een appel is gezonder, maar dit is wel leuker om te trakteren toch?!

TIP: vind je niet bij de allergieproducten maar gewoon in het snoepvak van je supermarkt! Op de kun je alvast kijken welke snoepjes ze allemaal hebben.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Food, Trakteren

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.