Knijpfruit

knijpfruit maken achterbank bento

 

Deze bento is naast erg lekker ook een mooie manier om het laatste fruit van de fruitschaal te verwerken voordat jullie op vakantie gaan.

Tegenwoordig zitten veel sausjes in mooie kunststof knijpflesjes. Zonde om zomaar weg te gooien. Spaar er een paar voor wanneer jullie op vakantie gaan. Gooi het fruit naar keuze in de blender. Wij gebruikten meloen/(diepvries)frambozen en mango/banaan. Als het resultaat te dun is voeg je een stukje banaan toe. Voeg een paar druppels citroensap toe, om verkleuring te voorkomen. Is het knijpfruit op? Dan kan het flesje alsnog bij het plastic afval.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Food, Dutch Bento, Er op uit

Auteur:

Alja en Jochem hebben samen een voorliefde voor lekker eten. Elke week maken ze voor hun 3 dochters een Bento (Japanse lunch) om mee naar school te nemen.