By 4 maart 2014 Read More →

Bento accessoire : FunBites

Als je op een snelle manier een vrolijke lunchtrommel van je kind wil vullen, zijn de uitstekers van FunBites misschien wel wat voor jou.

Het snijdt eten van kinderen, zoals brood, pannenkoeken, tosti’s, kaas, worst, omelet, fruit of zelfs koekjesdeeg binnen tien seconden in hapklare stukjes. Met de handige popper druk je de gesneden stukjes in één beweging op het bord of in de trommel. Handig toch?

bento funbites, bento inspiratie, bento accessoires, broodtrommel, handig

De leukste FunBites filmpjes

We verzamelden een aantal voor je zodat je kunt zien wat je met deze bento accessoire zelf kunt maken.

 

Film – Demo

Film – Fruit en pizza snijden 

De mooiste bento’s 

We verzamelden een aantal bordjes voor je zodat je een idee hebt wat je met de verschillende FunBites zelf kunt maken. Een melamine bordje voor de lunch of bento trommel voor het overblijven is er zo mee gevuld!

bento funbites, bento inspiratie, bento accessoires, broodtrommel, handig

BPA vrij

FunBites is 100% gemaakt in Amerika en is BPA vrij. Het is perfect om zelfs de meest kieskeurige eters iets nieuws of gezonds te laten proeven. Het ‘restmateriaal’ valt over het algemeen wel mee. Voor één boterham kun je er bijvoorbeeld twee gebruiken. Zo blijven vrijwel alleen de korsten over.

Meer info en online bestellen: funbites.nl

bento funbites, bento inspiratie, bento accessoires, broodtrommel, handig

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Meer info

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Food, Dutch Bento

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.