By 19 juni 2013 Read More →

Watermeloen op stokje: een gezonde traktatie

Oh jongens! Het beloofd warm te worden vandaag, tropisch zelfs. Wat extra verkoeling kunnen we dus wel gebruiken.

Deze meloen ijsjes (met deze naam verkoop je ze zelfs aan de slechtste fruit eter!) deelden we gisteren ook al op de MoodKids Facebook Page . Lekker als gezonde traktatie of snelle snack voor tussendoor. Ze zijn echt super eenvoudig om zelf te maken. Gewoon een watermeloen aan stukken snijden en dan een tapasprikker door de schil prikken als ijsstokje. Klaar is je gezonde ijsje! En heb je nu net geen stokjes in huis? Een vork volstaat ook!

Vind je watermeloen het allerlekkerste? Probeer dan ook eens deze watermeloen pizza te maken!

watermeloen op stokje

Watermeloen op stokje

TIP: Stop eens een watermeloen ijsje in de lunchtrommel!

watermeloen ijsje in lunchtrommel

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.