By 7 november 2012 Read More →

BENTO mandarijnen strook

 

Wat fijn, dat het weer tijd voor mandarijnen is! Hier thuis kunnen ze er geen genoeg van krijgen en gaan er met gemak 50 in een week doorheen. Ze zijn ook reuze handig voor in de Bento. Hieronder zie je twee manieren om mandarijntjes bento-fähig te maken.

bento zonder rijst, eenvoudige bento tips voor een leuke lunch, zo maak je een mandarijnen strook

BENTO 1 – Mandarijnen Strook

  1. Kerf met je nagel de mandarijn 2x helemaal rondom in, zoals op de foto.
  2. Pel de mandarijn aan weerszijden, zonder de middelste strook te beschadigen.
  3. Kerf de schil met je nagel door op een plek tussen 2 partjes in.
  4. Maak de mandarijn voorzichtig open en maak de partjes van elkaar los, maar zorg dat ze op de strook schil blijven vastzitten. Verwijder ook de draadjes.
  5. Zo, die kan zo de bento in.

bento zonder rijst, eenvoudige bento tips voor een leuke lunch, zo maak je een mandarijnen strook

BENTO 2 – Mandarijnen Cupcake 

*klik om naar de stap voor stap werkwijze van deze 2e BENTO te gaan*

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Algemeen, Food, Dutch Bento

Auteur:

Alja en Jochem hebben samen een voorliefde voor lekker eten. Elke week maken ze voor hun 3 dochters een Bento (Japanse lunch) om mee naar school te nemen.