By 5 februari 2018 Read More →

Love is in the air met een DIY Valentijn vliegtuigje

Weet je nog? Vroeger, toen je die knappe jongen uit een klas hoger in het geniep een briefje stuurde en hoopte dat hij niet door had dat het van jou kwam… Of stiekem toch wel? Met Valentijn steeg je stresslevel in razend tempo van nul tot honderd. Man, man, wat was het spannend. En wat waren die geheime briefjes eigenlijk leuk.

Rond deze tijd van het jaar denk ik altijd weer even met enige weemoed terug aan die tijd. De tijd waarin je hart sneller ging kloppen van puisterige puberjongens die je nu geen blik waardig zou gunnen. Das war einmal. Nu zit je al jaren op de bank met dezelfde lief. Lopen er één of meerdere koters om je heen die hét product vormen van jullie liefde. Hoeveel meer bewijs van liefde heb je nodig! Toch…?

Voor iedereen die wil laten weten hoeveel hij of zij van de ander houdt

Nu Valentijn voor de deur staat en de liefde in de lucht hangt, besloot ik daarom iets leuks te maken. Speciaal voor iedereen die toch nog een keer even stiekem wil laten weten hoeveel hij of zij van de ander houdt. Jouw partner die elke ochtend jullie kinderen naar school brengt. Die lieve vriendin waar je altijd terecht kunt om te praten. Je moeder die altijd voor je klaar staat wanneer je oppas nodig hebt. Of je bloedjes van kinderen, waar je gewoon zielsveel en het allermeest van de hele wereld van houdt.

DIY Valentijn vouwvliegtuigje

Daarvoor maakte ik dit DIY Valentijn Vouwvliegtuigje. Niet alleen gewoon erg leuk om te maken,  maar je kunt er ook een speciale (liefdes)boodschap op kwijt. Love in the air verzekerd!

 

Wat heb je nodig?

  • Download sjabloon voor het Valentijn vouwvliegtuig in kleur of in zwart/wit
  • A4 papier
  • (Kleuren)printer
  • Schaar
  • Pen en/of (kleur)potloden

Zo maak je het Valentijn vouwvliegtuigje

Om een klein beetje ‘love in the air’ te brengen download je eerst het sjabloon van het vouwvliegtuigje in kleur of zwart/wit. De zwart/wit versie kun je samen met je kinderen inkleuren als je dat wilt. In de bovenste driehoek zie je lijntjes staan, waarop je wat lieve woordjes voor de ontvanger kunt zetten. Ben je hiermee klaar, dan vouw je het vliegtuigje. Hieronder zie je hoe.

Met Valentijnsdag voor de deur bedacht Roelina een leuk vliegtuigje. Een Valentijn vliegtuigje waar je een speciale, persoonlijke boodschap voor jouw Valentijn op kunt schrijven. Je kunt hier 2 versies gratis downloaden. Eén in zwart/wit om zelf in te kleuren en een gekleurde.

Leg het Valentijn vliegtuigje op het dienblad waarop je ook het Valentijnsontbijtje serveert. Of stop het, net als vroeger, stiekem in de tas van diegene voor wie jouw Valentijnsboodschap bestemd is. Doe er een envelop omheen en stuur het ‘ouderwets’ op per post. Laten we die spanning gewoon nog een keertje opvoeren, net als toen.

Met #Valentijnsdag voor de deur bedacht Roelina een leuk vliegtuigje. Een Valentijn vliegtuigje waar je een speciale, persoonlijke boodschap voor jouw Valentijn op kunt schrijven. Je kunt hier 2 versies gratis downloaden. #gratis #printable #free #valentine

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Roelina is een ‘working mom’ van twee zoons (Finn en Olle) en een engelmeisje (Jasmijn), dat 2 weken na haar geboorte is overleden. Ze is gelukkig ongetrouwd met haar allerbeste vriend waarmee ze samenwoont in, zoals zij zelf zegt, haar huishouden van Jan Steen. Roelina werkt 36 uur in de week in de marketing en propt haar vrije tijd vol met hobby’s.