By 13 augustus 2016 Read More →

Schelpenslinger maken van je vakantie schelpen

Zoek jij tijdens je vakantie ook altijd schelpen? Maak er een schelpenslinger van! Zo heb je een mooi souvenir van je vakantie. Liza legt je hier uit hoe je deze slinger maakt.

Langs het strand liggen prachtige schelpen en vaak gaan we op zoek naar de mooiste. Totdat ik zag wat ik met degene kon doen die een gat of gaatje hebben. Verzamel schelpen met gaten en je maakt een mooie schelpen slinger.

Lees ook: stenen verzamelen en versieren

Vakantiesouvenir maak een schelpenslinger van je gevonden schelpen

Zo maak je een schelpenslinger

Wat heb je nodig:

  • Schelpen met gat
  • Wol of draad

Hoe maak je het:
Je rijgt een schelp aan een draad en je legt er een knoop in zodat de schelp op zijn plek blijft. Je gaat hiermee door totdat je slinger lang genoeg is.

schelpenslinger maken

Aan het eind van de vakantie heb je een prachtig eigengemaakt vakantie souvenir.

Veel plezier!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Vakantie, zelf maken, DIY

Auteur:

Liza Veenendaal is getrouwd met Koert en moeder van Stijn (12) en Juul (8). Liza is graag onder de mensen, maar vindt het ook heerlijk om alleen op de bank te zitten met een kop thee en een haakwerkje of het kijken van een spannende serie. Pinterest is haar grootste inspiratiebron, als ze daar even op bezoek gaat, vergeet ze de tijd. Je kunt haar blij maken met een grote kop thee met een lekkere koek of chocola, kleur, D.I.Y., lol maken met familie en vrienden, films van Disney, de illustraties van Fiep Westendorp en nog veel meer. D.I.Y. happiness en het ontdekken van klein geluk deelt ze op haar blog Confetti Lab. Naast het bloggen houdt ze zich ook nog bezig met grafische vormgeving, interieur- en productstyling.