By 15 juli 2016 Read More →

Stenen verzamelen en versieren

Ook op vakantie zitten we niet stil en zijn we elk jaar op onze manier creatief. Vorig jaar gingen we stenen verzamelen en maakte ik met behulp van een watervaste pen/stift onze eigen stenen souvenirs.

Stenen verzamelen

Op veel plekken bij meren en bossen kom je de mooiste stenen tegen in de gekste vormen. Als je je fantasie laat gaan zie je in allerlei vormen weer dingen die je met een watervaste pen/stift kan gaan intekenen.

stenen versieren met een watervaste stift
Wat heb je nodig:
  • stenen
  • watervaste pen

Veel plezier!

Leuke vakantietip, stenen verzamelen en versieren.
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Vakantie, zelf maken, DIY

Auteur:

Liza Veenendaal is getrouwd met Koert en moeder van Stijn (12) en Juul (8). Liza is graag onder de mensen, maar vindt het ook heerlijk om alleen op de bank te zitten met een kop thee en een haakwerkje of het kijken van een spannende serie. Pinterest is haar grootste inspiratiebron, als ze daar even op bezoek gaat, vergeet ze de tijd. Je kunt haar blij maken met een grote kop thee met een lekkere koek of chocola, kleur, D.I.Y., lol maken met familie en vrienden, films van Disney, de illustraties van Fiep Westendorp en nog veel meer. D.I.Y. happiness en het ontdekken van klein geluk deelt ze op haar blog Confetti Lab. Naast het bloggen houdt ze zich ook nog bezig met grafische vormgeving, interieur- en productstyling.