By 31 juli 2015 Read More →

Vaasjes en kaarsjes: een leuk zelfmaakidee

Ook op vakantie zitten we niet stil. Op onze manier zijn we creatief bezig. Vorig jaar maakte ik van eenvoudige glazen potjes een gezellig vaasje en een paar sfeerlichtjes. Dit met behulp van een watervaste pen/stift.

voorbeeld vaasjes en kaarsjes maken

Zelfmaakidee camping

Zelf vaasjes en kaarsjes maken voor op de camping? Dit heb je nodig:

  • Glazen potjes van bijvoorbeeld jam.
  • Watervaste pen.

Zo ga je te werk:

Was de glazen potjes af en versier ze naar wens. Voor je het weet, ben je niet te stoppen.

Veel plezier!

zelfmaakidee camping

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Vakantie, zelf maken, DIY

Auteur:

Liza Veenendaal is getrouwd met Koert en moeder van Stijn (12) en Juul (8). Liza is graag onder de mensen, maar vindt het ook heerlijk om alleen op de bank te zitten met een kop thee en een haakwerkje of het kijken van een spannende serie. Pinterest is haar grootste inspiratiebron, als ze daar even op bezoek gaat, vergeet ze de tijd. Je kunt haar blij maken met een grote kop thee met een lekkere koek of chocola, kleur, D.I.Y., lol maken met familie en vrienden, films van Disney, de illustraties van Fiep Westendorp en nog veel meer. D.I.Y. happiness en het ontdekken van klein geluk deelt ze op haar blog Confetti Lab. Naast het bloggen houdt ze zich ook nog bezig met grafische vormgeving, interieur- en productstyling.