Zomers cadeau voor de juf. Met gratis labels!

Ieder jaar geven we aan de leerkracht(en) van Job een klein cadeautje om te bedanken voor het schooljaar! Dit jaar een marshmallowkit cadeau voor de juf of meester. Met 4 gratis labels om te printen.

Ieder jaar geven we aan de leerkracht(en) van Job een klein cadeautje om te bedanken voor het schooljaar! Voor de ene juf maakten we dus de jammer-jam. Van de andere juf vinden we het natuurlijk ook jammer dat Job straks niet meer bij haar in de klas zit (en dat ze zelfs weggaat naar een andere school). Maar voor haar bedachten we wat anders. Een zomers en zoet cadeau voor de juf! 

Barbecue

In de zomer barbecueën wij veel. Ik hoop de juf ook, want zij krijgt van ons een marshmallow-kit. Kan ze mooi op een zwoele zomeravond gebruiken naast haar ijsthee-kit van vorig jaar. Ik heb er vier labels bij gemaakt, die je als pdf kunt downloaden en printen. Een tijdje geleden kreeg ik de vraag waarom we zoveel in het Engels deden. Ik heb de labels daarom ook in het Nederlands gemaakt. Maar ja, de woordgrap is vooral leuk in het Engels. Aan jou de keuze.

De andere keuze die je kunt maken, heb je te danken aan mijn zoon. Job vond het heel zielig als een meester een roze kaartje kreeg. Ze zijn er dus ook in het blauw. Lekker rol-bevestigend! 😉

> Lees ook: jammer-jam cadeau voor de juf of meester

Marshmallow kit cadeau voor de juf of meester

Marshmallowkit cadeau voor de juf

 Wat heb je nodig:

 • een afsluitbare pot (Blokker)
 • dikke bamboe sateprikkers
 • marshmallows
 • lintje
 • printables cadeaulabels
 • wegwerp barbecue (Action)

Bekijk hier nog meer cadeautjes voor de juf of meester

Hoe maak je het:

 1. Rijg aan elke sateprikker twee marshmallows. Dit kan je kind leuk zelf doen.
 2. Doe de prikkers in de pot.
 3. Download de labels, print en knip uit en maak er een gaatje in.
 4.  Laat je kind achterop het label een persoonlijke tekst schrijven en maak het label vast aan het lintje.
 5. Leg de pot op de wegwerpbarbecue. Pak mooi in met cellofaan-papier en bind er een leuk lint omheen.

Ready, steady, cook! Eh, barbecue!

Einde schooljaar cadeau marshmallow kit voor de juf

 

Klik op onderstaand afbeelding om dit artikel te bewaren op Pinterest

Maak zelf dit cadeau voor de juf of meester aan het einde van het schooljaar. Een lekker zomers bedankt cadeau bij het afscheid deze mini barbecue met marshmellows. Download gratis de leuke labels die er bij horen. #juf #cadeau #meester #afscheid #bedankt #bbq

 

Ieder jaar geven we aan de leerkracht(en) van Job een klein cadeautje om te bedanken voor het schooljaar! Dit jaar een marshmallowkit cadeau voor de juf of meester. Met 4 gratis labels om te printen.
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, Downloads, DIY

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.