Met BonBonBloc Crunchy een cadeautje maken voor Opa en Oma-dag

De allerliefste opa’s en oma’s mag je best eens op een voetstuk plaatsen. Gewoon omdat je zoveel van ze houdt, omdat ze zoveel voor jou en je kids doen of omdat ze er gewoonweg voor je zijn. Op 4 juni is het ‘Opa en Oma-dag’. Een extra mooi moment om iets leuks te laten maken door de kleinkinderen!

DOWNLOAD HIER: Lieve Opa kleurplaat en/of Lieve Oma kleurplaat

Wij gingen thuis alvast aan de slag met mooie tekeningen. En omdat opa zo ontzettend van lekkers houdt, kon het natuurlijk niet bij een tekening alleen blijven. Er moest wat eetbaars bij, zo vonden de kids. 😉

BonBonBloc Crunchy voor oma en opa

Vorige week mochten we van Côte d’Or alvast de nieuwe smaak Côte d’Or BonBonBloc Crunchy proeven. De zachte praline deed mij terugdenken aan vroeger. En de crunchy bite van krokante biscuit was een verrassende nieuwkomer. Lekker! Dat vonden de meiden ook, dus de keuze was snel gemaakt. Chocolade zou het worden.

cotedore crunchy moodkids, BonBonBloc Crunchy

Terwijl de kinderen druk bezig waren met hun tekeningen, pakte ik de chocolade in en vouwde origami-strikken voor extra feestelijke pakjes.

origami strik, BonBonBloc Crunchy, cadeautje opa en omadag

LEES HIER: hoe je zelf origami strikken kunt vouwen

Dus hop, snel naar de winkel voor een nieuwe reep Côte d’Or BonBonBloc Crunchy. Zijn jullie ook nog mooi op tijd voor ‘Opa en Oma-dag’?

cotedor proeven, bonbonbloc crunchy

bedankjes maken

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, Algemeen, Papier

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.