By 13 mei 2017 Read More →

Madeliefje maken van papier voor Ma-de-liefste!

Zelf iets maken voor je moeder hoeft niet moeilijk te zijn. Deze leuke knutsel maak je in nog geen vijf minuten! Leuk om bij je cadeautje of ontbijtje op bed te geven als extra bijzonder kaartje. Lees snel verder hoe je het maakt.

Madeliefje maken van papier

Je hebt nodig:

  • een stuk of 3 witte cupcake papiertjes
  • een groene pijpenrager
  • lijm
  • plakband
  • geel / roze / paars krijt of stift
  • een geel cadeaulintje
  • papier

Je maakt het zo:

Kleur het hart van één wit cupcake papiertje geel. Knip dan de randjes rondom in.

Kleur daarna de randjes paars / roze hoe je wilt. Knip de randjes van de andere cupcake papiertjes ook in en plak de cupcake papiertjes op elkaar. Buig de groene pijpenrager in de vorm van een steeltje. Ik maakte een soort L vorm en knipte een stukje af en maakte daarvan het andere blaadje door dat stukje weer om de steel te binden.

Knip nu een kaartje van een stukje wit papier. Maak er een gaatje in en haal daardoor het cadeaulintje. Schrijf  op de voorkant: Voor Ma De Liefste! en schrijf in het kaartje nog een lief persoonlijk berichtje voor je moeder.

Tadaa klaar!

Zelf iets maken voor je moeder voor Moederdag hoeft niet moeilijk te zijn. Dit madeliefje maken kost je nog geen vijf minuten! Lees de werkwijze hier.

Knutselze & een fijne Moederdag alvast!

Liefs, Mijntje.

> Pin de Ma-de-lief hier voor je eigen Pinterest bord <

Zelf iets maken voor je moeder voor Moederdag hoeft niet moeilijk te zijn. Dit madeliefje maken kost je nog geen vijf minuten! Lees de werkwijze hier.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Jasmijn woont samen met haar twee (b)engeltjes van kinderen in het sfeervolle Baarn. Ze is gek op van alles: vintage, rommelmarkten, dansen tot bordspelletjes en computerspelletjes, lezen, reizen en nog veel meer. Jasmijn heeft een passie voor alles wat er in en om de keuken gebeurt, een Foodie in hart en ziel. Als het eten nog niet op is, dan heeft ze het al over het maken van nieuwe dingen.