Nieuwe maandkalender printables: augustus!

Ik ben sinds 2016 ambassadeur van CliniClowns. Daar ben ik heel trots op en blij mee. Inmiddels ken ik de organisatie goed. Toch verrassen ze me steeds weer met nieuwe initiatieven waar ik heel blij van word. Ik niet alleen, eigenlijk ons hele gezin.

Zo verkocht Job vorig jaar samen met vriendinnetje Sophie Clinibollen en Dennis heeft inmiddels al een aantal interviews gedaan waar ik kippenvel van kreeg. Het werk van de CliniClowns blijft erg belangrijk en speelt ook in ons gezin een grote rol. Van onze samenwerking word ik ook heel blij. Samen met leuke en slimme medewerkers bedenken we steeds weer nieuwe dingen. Zo ook ons nieuwste project: de maandkalender. Of jaarkalender (straks na 12 maanden). 😉 In de nieuwe huisstijl van CliniClowns.

Teken of doodle de maandkalender augustus naar je zin of zet je kind aan het werk. Zet de (voorlopige) afspraken voor deze maand erop en geef de maandkalender een mooi plekje. Hang hem op met washitape of klem hem vast op een mooi klembord. Elke laatste week van de maand posten we aankomend jaar de nieuwe maandkalender voor de daarop volgende maand.

De kracht van verbeeldingskracht

De kracht van de verbeelding is iets dat bij CliniClowns een belangrijke rol speelt. Verbeelding is belangrijk voor kinderen die geholpen worden door de bijzondere werkwijze van de CliniClowns. Een infuuspaal kan ineens een infuusDOELpaal worden. Voor je het weet, is het een goal en speel je in het Nederlands elftal. De clowns zijn in staat om in no-time aan te sluiten bij de belevingswereld van een kind. Met een beetje verbeeldingskracht speelt iedereen zo mee. Het is indrukwekkend om te zien hoe ontzettend professioneel, kundig en goed opgeleid de CliniClowns zijn.

Het visualiseren van verbeeldingskracht doet CliniClowns uiteraard vooral in hun werk met kinderen. Maar ook ten aanzien van de communicatiemiddelen zie je dat terug. Deze kalender is daarvan een prachtig voorbeeld.

De maandkalender augustus kun je gratis bij ons downloaden. In kleur of in zwart-wit. Hij is zo al mooi, maar je kunt hem ook leuk zelf verfraaien.

Gratis augustus maandkalender

Je kunt de maandkalenders hier gratis downloaden. Daarmee geef je ook toestemming om onze wekelijks emailnieuwsbrief MoodKids Updates te ontvangen. Met daarin de nieuwste artikelen, winacties en relevante thema’s, zoals bijvoorbeeld Valentijn, Moederdag of Sinterklaas.

Na je aanmelding ontvang je op het opgegeven emailadres direct een bevestiging. Deze kan per ongeluk in je spam belanden. Na het bevestigen ontvang je de download voor de gratis maandkalender. Daarin staan ook de downloads voor de andere maandkalenders.

Ontvang je MoodKids Updates al? Dan doorloop je wel dezelfde procedure, maar wordt je emailadres uiteraard ontdubbeld. Je ontvangt hem dus niet meerdere keren. Hetzelfde geldt als je al eerder een maandkalender hebt gedownload.

Heb jij de gratis maandkalender ook gedownload? Hangt hij inmiddels bij je thuis? Of heb jij of je kind er een mooie creatie van gemaakt? Post dan een foto op je social mediakanalen met de #cliniclowns en #moodkidsnl. Daarmee zet je CliniClowns mooi in de spotlights en maak je kans op een cadeautje, die wij maandelijks uitdelen aan iemand die zijn post deelt met de #moodkidsnl.

 

gratis kalender, verjaardagskalender, gratis maandkalender, tekenen, creatief, agenda, kalender, kind, familie, verjaardag

 

MoodKids is online ambassadeur van CliniClowns.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.