Gratis printable met briefje voor in de broodtrommel

We hebben al veelvuldig geschreven over de klets-serie van Gezinnig. Dat we fan zijn is inmiddels wel bekend. Ook zijn we dol op leuke lunchtrommels voor onze kids, die wij DutchBento noemen. 

Jij ook? Volg je onze speciale DutchBento Facebookpagina al? Daar post ik (bijna) elke dag, die Job overblijft, zijn lunchtrommel. En met mij vele andere moeders die het leuk vinden om van de schoollunch een feestje te maken.

Gratis download briefje broodtrommel

Al eerder maakten wij zelf een printable voor lieve kaartjes voor in de broodtrommel van je kind. Gezinnig bedacht ook iets leuks: Broodtrommelklets! Gratis en voor niks. Je kunt de printable hier downloaden. Dat wordt een leuke verrassing voor in de lunchtrommel

 

Download gratis dit briefje met broodtrommelklets! van Gezinnig voor in de lunchtrommel van je kind. Dat wordt een gezellig Klets-feestje!

 

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.