By 28 augustus 2018 Read More →

Gratis kalender september voor in de kinderkamer

Vorige maand lanceerden we de nieuwe gratis kalender van augustus in samenwerking met CliniClowns. Aan het einde van iedere maand lanceren we de kalender voor de maand daarop. Na 12 maanden heb je dan een volledige jaarkalender.

De kalender die we samen met CliniClowns hebben ontwikkeld, heeft het thema ‘verbeeldingskracht’ Iedere maand een nieuwe afbeelding in kleur of zwart-wit te downloaden. Die je kind kan inkleuren of verder kan aftekenen met zijn of haar eigen verbeeldingskracht. Je kunt de kalender gebruiken als verjaardagskalender of juist leuk als kalender waar je de activiteiten voor je kind opzet. Voor deze maand heb ik gekozen voor de zwart-witte versie en heb ik hem als leidraadje voor Job op zijn kamer gehangen.

Nu hij ook weer naar school gaat, is een beetje structuur aanbrengen wel handig. 😉

Ben je op zoek naar een gratis kalender printable? We hebben samen met CliniClowns een kalender ontwikkeld die je in zwart-wit of kleur kunt printen.

De kracht van verbeeldingskracht

De kracht van de verbeelding is iets dat bij CliniClowns een belangrijke rol speelt. Verbeelding is belangrijk voor kinderen die geholpen worden door de bijzondere werkwijze van de CliniClowns. Een infuuspaal kan ineens een infuusDOELpaal worden. Voor je het weet, is het een goal en speel je in het Nederlands elftal. De clowns zijn in staat om in no-time aan te sluiten bij de belevingswereld van een kind. Met een beetje verbeeldingskracht speelt iedereen zo mee. Het is indrukwekkend om te zien hoe ontzettend professioneel, kundig en goed opgeleid de CliniClowns zijn.

Het visualiseren van verbeeldingskracht doet CliniClowns uiteraard vooral in hun werk met kinderen. Maar ook ten aanzien van de communicatiemiddelen zie je dat terug. Deze kalender is daarvan een prachtig voorbeeld.

Gratis kalender september

Je kunt de gratis maandkalenders hier downloaden. Daarmee geef je ook toestemming om onze wekelijks emailnieuwsbrief MoodKids Updates te ontvangen. Met daarin de nieuwste artikelen, winacties en relevante thema’s, zoals bijvoorbeeld Valentijn, Moederdag of Sinterklaas.

Na je aanmelding ontvang je op het opgegeven emailadres direct een bevestiging. Deze kan per ongeluk in je spam belanden. Na het bevestigen ontvang je de download voor de gratis maandkalender. Daarin staan ook de downloads voor de andere maandkalenders.

Ontvang je MoodKids Updates al? Dan doorloop je wel dezelfde procedure, maar wordt je emailadres uiteraard ontdubbeld. Je ontvangt hem dus niet meerdere keren. Hetzelfde geldt als je al eerder een maandkalender hebt gedownload.

Heb jij de gratis kalender ook gedownload? Hangt hij inmiddels bij je thuis? Of heb jij of je kind er een mooie creatie van gemaakt? Post dan een foto op je social mediakanalen met de #cliniclowns en #moodkidsnl. Daarmee zet je CliniClowns mooi in de spotlights en maak je kans op een cadeautje, die wij maandelijks uitdelen aan iemand die zijn post deelt met de #moodkidsnl.

 

Ben je op zoek naar een gratis kalender printable? We hebben samen met CliniClowns een kalender ontwikkeld die je in zwart-wit of kleur kunt printen.

Download hier de maandkalender van augustus

Bekijk hier de DIY van de Playmobil klok

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.