Nieuwe maandkalender printables: augustus!

Ik ben twee jaar ambassadeur van CliniClowns. Daar ben ik heel trots op en blij mee. Inmiddels ken ik de organisatie goed. Toch verrassen ze me steeds weer met nieuwe initiatieven waar ik heel blij van word. Ik niet alleen, eigenlijk ons hele gezin.

Zo verkocht Job vorig jaar samen met vriendinnetje Sophie Clinibollen en Dennis heeft inmiddels al een aantal interviews gedaan waar ik kippenvel van kreeg. Het werk van de CliniClowns blijft erg belangrijk en speelt ook in ons gezin een grote rol.

Van onze samenwerking word ik ook heel blij. Samen met leuke en slimme medewerkers bedenken we steeds weer nieuwe dingen. Zo ook ons nieuwste project: de maandkalender. Of jaarkalender (straks na 12 maanden). 😉 In de nieuwe huisstijl van CliniClowns.

De kracht van verbeeldingskracht

De kracht van de verbeelding is iets dat bij CliniClowns een belangrijke rol speelt. Verbeelding is belangrijk voor kinderen die geholpen worden door de bijzondere werkwijze van de CliniClowns. Een infuuspaal kan ineens een infuusDOELpaal worden. Voor je het weet, is het een goal en speel je in het Nederlands elftal. De clowns zijn in staat om in no-time aan te sluiten bij de belevingswereld van een kind. Met een beetje verbeeldingskracht speelt iedereen zo mee. Het is indrukwekkend om te zien hoe ontzettend professioneel, kundig en goed opgeleid de CliniClowns zijn.

Het visualiseren van verbeeldingskracht doet CliniClowns uiteraard vooral in hun werk met kinderen. Maar ook ten aanzien van de communicatiemiddelen zie je dat terug. Deze kalender is daarvan een prachtig voorbeeld.

CliniClowns donatie button

Gratis augustus maandkalender

De maandkalender augustus kun je gratis bij ons downloaden. In kleur of in zwart-wit. Pak je potloden, viltstiften of fineliners erbij en laat je verbeeldingskracht gaan. Voor je het weet, rijdt de trein van augustus ineens door zonnig Frankrijk. Of is het kleine huisje ineens een prachtig kasteel.

Teken of doodle de maandkalender augustus naar je zin of zet je kind aan het werk. Zet de (voorlopige) afspraken voor deze maand erop en geef de maandkalender een mooi plekje. Hang hem op met washitape of klem hem vast op een mooi klembord. Elke laatste week van de maand posten we aankomend jaar de nieuwe maandkalender voor de daarop volgende maand.

Download hier ook:

Veel plezier ermee!

Heb jij de gratis kalender ook gedownload? Post dan een foto op social media met de #cliniclowns en #moodkidsnl. Daarmee steun je CliniClowns en maak je kans op een cadeautje die wij maandelijks uitdelen aan iemand die zijn post deelt met de #moodkidsnl.

De maandkalender augustus kun je gratis bij ons downloaden. In kleur of in zwart-wit. Hij is zo al mooi, maar je kunt hem ook leuk zelf verfraaien.

 

MoodKids is online ambassadeur van CliniClowns.

Comments are closed.

Nicole Gorseling

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, focust ze zich nu volledig op MoodKids.

Simple Share Buttons