By 26 november 2015 0 Comments Read More →

DIY Adventkalender voor kinderen

Nadat we afgelopen week al een paar leuke Advent Kalenders met je deelden die je koopt en daarna zelf afmaakt, gaan we vandaag Adventkalenders met je delen die je helemaal zelf moet maken. Althans de kinderen natuurlijk. Jij hoeft de kalenders alleen nog maar uit te printen en soms een beetje hulp te bieden bij het (na)maken. Zit je klaar? Hier komen ze.

DIY Advent Kalender voor kinderen diamant

#1 DIY Adventkalender : Van Olive’s – Olive is a.k.a. Mr Printables, waarom ze haar website Mr heeft genoemd zal ik eens voor je navragen – creaties zijn wij al jaren fan. Met deze kristallen Advent Kalender ben je wel even zoet, maar mooi dat hij is! Eentje voor echte prinsesse vinden wij.

DIY Advent Kalender voor kinderen stad

#2 DIY Adventkalender : Ook deze huisjes kalender van Mr Printables is om van te smullen. Ik zie de autootjes van je zoontje er al tussendoor krossen, jij ook? Downloaden, Printen, knippen, vouwen, klaar!

DIY Advent Kalender voor kinderen bos

#3 DIY Adventkalender : Hier moet je misschien wel een beetje creatief voor zijn. Laat je vooral inspireren door dit mooie winterse Adventkalender landschap van Snug.

DIY Advent Kalender voor kinderen in een potje

#4 DIY Adventkalender  : Penelope and Pip bedacht deze niet zo traditionele adventkalender in een potje voor de website Poppytalk waar je stap voor stap ziet hoe je dit zelf maakt. Snel, leuk en lekker anders!

Succes met het maken van je Advent Kalender! Laat je ons het resultaat zien?

[ssba]
Posted in: Kerst, zelf maken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.