By 24 november 2015 0 Comments Read More →

Advent Kalenders voor een gezellig Adventstijd

Wat een heerlijke tijd is dit toch. De laatste maanden van het jaar vliegen alleen wel onder je neus voorbij. Volgende week is het pakjesavond en we bereiden ons ook al langzaam voor op de kerstvakantie en natuurlijk de Kerst. Deze zondag is het zelfs al weer de eerste Advent. En dus is het tijd voor een mooi rijtje advent kalenders!

advent kalenders engelpuntBeeld: Engelpunt

Het Nederlandse merk Engelpunt heeft dit jaar wel een hele leuke DIY Advent kalender uitgebracht. 24 zakjes met stickers en draad waar je zelf een mooie Advent slinger of kalender van kan maken. Alleen nog zelf cadeautjes toevoegen! Deze Adventkalender is voor €9,95 verkrijgbaar via Kind zo Blij.

advent kalender hip gemaakt

Ook webshop Hipgemaakt verkoopt een DIY Advent kalender. Voor €5,95 mag je zelf aan de slag met 24 zakjes en bijbehorende stickers. Maak er wat moois van!

adventkalender boekentipEen adventkalender/doeboek (€17,95) is natuurlijk ook een leuk idee voor deze periode. Het boek Creatief aftellen tot kerst heeft 25 creatieve projecten voor een gezellige adventstijd. De kaft heeft 25 deurtjes die geopend moeten worden. Achter ieder deurtje zit een DIY kerstcreatie waarmee je je huis wel heel erg Kerstproof maakt. Gezellig!

 

Dit artikel bevat producten die zijn geselecteerd uit de MoodKids Webshopgids

[ssba]
Posted in: Kerst, zelf maken, DIY

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>