By 11 november 2015 0 Comments Read More →

Herfst eierdoos schatkist

Toen we vorige maand een artikel plaatsten over een herfstwandeling met een eierdoos, kregen we heel veel enthousiaste reacties. Helaas werkte de link niet goed en kon de PDF niet meer gedownload worden. Lezeres Clarine was zo lief om speciaal voor ons een hele mooie nieuwe herfst PDF te maken!

Herfst eierdoos schatkist                                         

Herfst eierdoos schatkist                                       

Downloaden, printen, knippen en plakken, jas aan en op avontuur in de natuur!

Download de PDF, knip uit en plak hem op de eierdoos. Zet je naam er op en versier de eiersoos eventueel nog wat. Daarna lekker met z’n allen op zoek naar Herfstschatten. Elke schat bewaar je in een eigen vakje, en je gaat natuurlijk net zo lang door totdat de Herfst schatkist helemaal is gevuld. Veel plezier!

Dank je wel Clarine van Ontwerpstudio Kant & Claar !

herfstschatkist PDF

[ssba]

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.