Herfstwandeling met eierdoos

Zelf een leuke en informatieve herfstwandeling maken met je kids kan met deze eierdoos met herfst thema. Print uit, knip en plak en lopen maar!

Laten we de herfst vieren met een herfstwandeling! En zo’n wandeling is nooit compleet zonder een bezoekje aan het bos op zoek naar de mooiste herfstschatten. Op Pinterest vond ik een geweldig leuk ideetje voor kleuters: een herfstwandeling met eierdoos om je leukste herfstschatten te zoeken en mee te nemen naar huis.

Zelf een leuke en informatieve herfstwandeling maken met je kids kan met deze eierdoos met herfst thema. Print uit, knip en plak en lopen maar!

Zo ga je te werk voor een eierdoos met Herfst thema:

  • Download hier de Vlaamse variant van Klasse.be of de Nederlandse variant van Clarine van Ontwerpstudio Kant & Claar !
  • Of ga op zoek naar verschillende herfstvondsten in tijdschriften
  • Knip de verschillende schatten uit en kleef ze op een eierdoos.
  • Laat je kleine koters zoeken naar de afbeeldingen die je op de eierdoos gekleefd hebt en ze beleven een geweldige herfstnamiddag en leren ondertussen van alles bij over kastanjes, eikels of andere herfstschatten.

> Bekijk hier nog meer leuke herfst ideetjes met kinderen

Ga je aan de wandel met onze eierdoos? Deel je foto op social media tag ons eventueel en gebruik zeker de hashtags #moodkidsnl #moodkidsdiy. Daarmee maak je maandelijks kans op een leuk cadeautje!

TIP: Heb je geen bos in de buurt? Geen probleem want dichtbij is ook leuk! Wij gingen wandelen in het wijkje achter de hoek. Kobe en Frauke vonden het geweldig om in de buurt op zoek te gaan naar kastanjes, eikels, steentjes…ja die vind je daar ook!

Zelf een leuke en informatieve herfstwandeling maken met je kids kan met deze eierdoos met herfst thema. Print uit, knip en plak en lopen maar!

Deze download bewaren op je eigen Pinbord? Klik op de afbeelding.

Zelf een leuke en informatieve herfstwandeling maken met je kids kan met deze eierdoos met herfst thema. Print uit, knip en plak en lopen maar!

Meer leuke en simpele DIY-ideetjes vind je op mijn blog www.leukewereld.be

 

 

[ssba]

Auteur:

Lobke Gielkens woont samen met haar Lief Patrick en 2 prachtige kindjes Kobe (2010) en Frauke (2012) in het Belgische Puurs. Ze werkt als freelance journaliste voor het magazine van Femma en Steps Magazine. Haar ervaringen als creatieve, werkende mama schreef ze in 2013 neer in Het Leuke Mamaboek. In juni 2014 verscheen haar tweede boek Het Leuke Vakantieboek. En ook buiten de uren kan ze het schrijven niet laten. Op haar blog Leuke Wereld blogt ze over alle leuke dingen die ze maakt, beleeft en spot binnen en buiten haar gezin. Op Instagram deelt ze haar familieleven, haar DIY-projectjes, haar gemakkelijke receptjes en haar liefde voor vintage en retro. Op Pinterest pint ze alles wat haar inspireert voor het maken van leuke dingen.