By 20 juli 2015 Read More →

Zomerse labels maken van cadeaupapier

Soms loop ik tegen zo’n leuk papier aan dat m’n hoofd op hol slaat en ik van alles wil gaan maken. Dat was het geval met dit zomerse cadeaupapier dat ik bij de Hema zag liggen. Vrolijke felle kleuren met zomerse bloemen en ananasjes, hoe leuk!! Doe meteen ook een pakje witte kaarten in je winkelmandje dan kun je deze Zomerse labels thuis gaan maken.

zomerse labels maken van papier

Je hebt nodig: cadeaupapier, kaarten, lijm, schaar, gaatjestang en stukjes touwtjes

Zo maak je de labels:

– Knip of snijd een label van 6cmx11,5cm (uit één kaart haal je 2 labels) Knip aan de korte kant 2 hoekjes schuin weg. Maak zoveel labels als nodig.

– Knip een reep cadeaupapier van 13cm breed en leg met de goede kant naar beneden. Bestrijk met wat lijm en leg hier de labels op. Laat dit even drogen en knip de labels vervolgens netjes uit.

papier plakken labels

– Maak met een tang een gaatje aan de bovenzijde en haal een touwtje er doorheen.

zo maak je zelf labels

Hang de Zomerse label met een handgeschreven tekst aan een cadeautje of verpak een setje labels in een zakje als een zomers cadeau!

TIP: Nog meer mooi cadeaupapier over? Maak er ook eens Traktatiezakjes van.

Denise Beckand – www.becolorand.nl

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: DIY, Papier

Auteur:

Denise Beckand is gek op kleur, geeft kleuradvies voor je huis en heeft een blog Becolorand met verhalen over ‘een kleurrijke en creatieve wereld’. Getrouwd met haar jeugdliefde Emiel woont ze in het zuiden van het land. Ze is verslaafd aan creatief bezig zijn, musea bezoeken, films kijken, lekker koken, gek op vogels en rode lippenstift. Papier is haar favoriete materiaal: ’Iedere keer weer ervaar ik het als een klein wonder hoe een tweedimensionaal vel papier tot leven komt onder mijn handen’. Ze is op zoek naar het ongebruikelijke, dat wat je niet verwacht met papier! Wil je zien wat breng dan een bezoek aan Becolorand