By 8 juni 2015 Read More →

Zelf traktatie zakjes maken van cadeaupapier

Ook voor deze diy heb ik weer gebruik gemaakt van materiaal dat je waarschijnlijk ook wel in huis hebt: cadeaupapier. Gekocht om cadeaus in te pakken, maar vervolgens staan de rollen er maar. Daar gaan we wat aan doen: traktatie zakjes maken. Niet mijn eigen idee, maar erg leuk om met jullie te delen!

zelf traktatie zakjes maken

Zelf traktatie zakjes maken

Je hebt nodig: cadeaupapier, schaar, naaimachine en iets lekkers om te vullen. Heb je geen naaimachine of geen zin deze tevoorschijn te halen? Met nietjes of plakband lukt ook.

traktatiezak maken van papier

Zo heb ik ze gemaakt: Knip een stuk cadeaupapier van 15 bij 20 centimeter. Draai de lange kant naar je toe en verdeel dit in drie delen. Vouw dit niet helemaal. Alleen aan de bovenzijde breng je vouwtjes aan. Zet dit nu met de naaimachine vast.

Nu ga je zakje vullen met iets lekkers. Draai het zakje een kwart slag en vouw de bovenkant plat. Hierdoor ontstaat een gedraaid zakje. Zet vast met naaimachine. (Je kunt eventueel bij het dichtnaaien een labeltje toevoegen met een leuke boodschap erop).

Traktatiezakjes verzamelen, klaar om te trakteren!

traktatie zakjes van papier maken

Denise Beckand – www.becolorand.nl

traktatiezakjes maken

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, Trakteren, Papier, DIY

Auteur:

Denise Beckand is gek op kleur, geeft kleuradvies voor je huis en heeft een blog Becolorand met verhalen over ‘een kleurrijke en creatieve wereld’. Getrouwd met haar jeugdliefde Emiel woont ze in het zuiden van het land. Ze is verslaafd aan creatief bezig zijn, musea bezoeken, films kijken, lekker koken, gek op vogels en rode lippenstift. Papier is haar favoriete materiaal: ’Iedere keer weer ervaar ik het als een klein wonder hoe een tweedimensionaal vel papier tot leven komt onder mijn handen’. Ze is op zoek naar het ongebruikelijke, dat wat je niet verwacht met papier! Wil je zien wat breng dan een bezoek aan Becolorand