By 15 juni 2015 Read More →

Zelf een tuinslinger maken; snelle versiering voor je tuinfeest

In deze tijd maak ik altijd een aantal slingers om onze tuin te versieren. Mijn kinderen zijn in deze tijd jarig, maar ik vind het ook leuk om ze daarna de hele lente en zomer te laten hangen. Deze keer maakte ik super makkelijke tuinslinger met tule.

tuinslinger maken

Zelf een tuinslinger maken? Dit heb je nodig:

  • Tule in gewenste kleur(en)
  • Nylondraad
  • Naald met een groot oog
  • Schaar

Zo ga je te werk:

stap voor stap tassel tuinslinger maken

Stap voor stap een tuinslinger maken

  • Haal het nylondraad door een naald met een wat groter oog.
  • Knip een strook uit de gehele breedte van de tule en verdeel deze strook in drie ongeveer gelijke strookjes.
  • Leg de strookjes op elkaar en draai ze vanuit het midden samen.
  • Vouw het geheel dubbel en prik de naald er doorheen. Rijg er net zoveel tule aan als jij wilt.

>> LEES OOK: Snel je tuin versieren voor een tuinfeestje

Als je de slinger hebt opgehangen, verdeel je de tule naar wens. Voor je het weet, heb je de hele tuin versierd.

Veel plezier!

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Liza Veenendaal is getrouwd met Koert en moeder van Stijn (12) en Juul (8). Liza is graag onder de mensen, maar vindt het ook heerlijk om alleen op de bank te zitten met een kop thee en een haakwerkje of het kijken van een spannende serie. Pinterest is haar grootste inspiratiebron, als ze daar even op bezoek gaat, vergeet ze de tijd. Je kunt haar blij maken met een grote kop thee met een lekkere koek of chocola, kleur, D.I.Y., lol maken met familie en vrienden, films van Disney, de illustraties van Fiep Westendorp en nog veel meer. D.I.Y. happiness en het ontdekken van klein geluk deelt ze op haar blog Confetti Lab. Naast het bloggen houdt ze zich ook nog bezig met grafische vormgeving, interieur- en productstyling.