By 24 mei 2015 Read More →

Snel je tuin versieren voor een feestje

Heb jij binnenkort een feestje? Of organiseer je een bbq of buitenetentje voor vrienden? Dan kan je tuin vast wel een vrolijke make-over krijgen. Een mooi tafelkleed, gekleurd bestek en heerlijke gerechten, doen natuurlijk al heel veel. Maar hoe leuk zijn deze tuintassels die we bij de Appelparade tegenkwamen? Je maakt ze heel eenvoudig zelf en het resultaat is groots!

tuintassel tuin versieren feestje

Zo maak je zelf een tuintassel

Knoop of bind (met touw) een aantal repen stof of lint aan de bovenkant van een bamboetak. Prik deze in de grond en maak er zo veel je wilt. Zie daar een hele vrolijke tuin. Perfect klaar voor een feestje!

LEES HIER: Tien dingen voor een geslaagde picknick

Heb je bamboestokken over? Bind er dan met touw een klein flesje aan, vul dit met water en bloemen.

TIP: De Appelparade is dit weekend nog te bezoeken!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.