By 28 april 2015 Read More →

Hartverwarmende beestjes vouwen

vouwen met blaadjes nodig

Al een lange tijd had ik heel schattig origami papier in huis met dieren printen. Dat ik daar iets met dieren van zou maken was duidelijk, maar wat? Tot ik op het idee kwam voor deze Hartverwarmende beestjes, gemaakt van de hartjes die ik eerder dit jaar maakte voor Valentijn. Deze keer vouw je het hartje niet helemaal af, zodat er een van soort oren ontstaan. Je voegt kleine stickers toe met zwarte stipjes als ogen en hier en daar een tong, staart of kroon als versiering.

papieren beestjes slinger vouwen

Ze zijn leuk als slingertje in de kinderkamer maar staan ook super op een cadeautje!

mooi verpakken

Beestjes vouwen

Het schattige Japanse origami papier bestelde ik bij Papier-Royal.nl

Denise Beckand – www.becolorand.nl

beestjes vouwen van papier

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: DIY, Papier

Auteur:

Denise Beckand is gek op kleur, geeft kleuradvies voor je huis en heeft een blog Becolorand met verhalen over ‘een kleurrijke en creatieve wereld’. Getrouwd met haar jeugdliefde Emiel woont ze in het zuiden van het land. Ze is verslaafd aan creatief bezig zijn, musea bezoeken, films kijken, lekker koken, gek op vogels en rode lippenstift. Papier is haar favoriete materiaal: ’Iedere keer weer ervaar ik het als een klein wonder hoe een tweedimensionaal vel papier tot leven komt onder mijn handen’. Ze is op zoek naar het ongebruikelijke, dat wat je niet verwacht met papier! Wil je zien wat breng dan een bezoek aan Becolorand