By 5 maart 2015 Read More →

DIY wandversiering

Het gepersonaliseerde kapstokje dat Liza maakte voor haar neefje is een hele praktische en toch leuke wandversiering. We gingen op zoek naar andere zelfmakers voor de kinderkamer. Praktisch en mooi. Of do-it-yourself ideetjes waar je gewoon vrolijk van wordt. Dit zijn ze.

behang stad

Prachtig die witte muren, daar blijft de kinderkamer lekker licht en ruimtelijk door. Maar een beetje saai is het wel. Van verschillende restjes behang knip je zo een hele stad. Dat is toch veel gezelliger? Het complete stappenplan van de behangstad staat op de website van VT wonen.

sterrenvloer

En ook een saaie witte houten vloer maak je eenvoudig wat spannender door er sterren op te schilderen. Mooi zo’n sterrenhemel vloer! Liever iets minder definitief? Plak dan sterren van gekleurde ducttape.

Houten-letters

DIY wandversiering

Vrolijke houten letters aan de muur doen het ook altijd goed. Je maakt ze zelf van oude latjes. De naam van je kind, een mooi woord, you name it. Kleine pronkstukken krijg hier wel een heel bijzonder plekje.

houten-letters-licht

En nu we het toch over houten letters hebben; wat dacht je van deze houten letters met wow effect? Het hele stappen plan kost je wel wat tijd, maar het resultaat is er dan ook naar. Heb je iets minder tijd? Maak dan lichtletters van karton zoals Myrthe afgelopen kerst deed. Misschien wel net zo mooi!

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>